Δεν θα αλλάξουμε ποτέ...

Πραγματικά η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Προσπαθείς από κάπου να πιαστείς, να πάρεις μια ελπίδα κι όταν αυτή εμφανιστεί παρουσιάζεται ένα καινούργιο στοιχείο και τη σβήνει με μιάς. Εκεί που σκεφτόμουν πως οι πολίτες άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά, να αποπροβατοποιούνται, να παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους, έρχεται μία δημοσκόπηση ενός blog (αντικειμενική θα τη βαφτίσω) και γκρεμίζει ότι...
θετική σκέψη είχα.

Σύμφωνα λοιπόν με
αυτή, οι Έλληνες...
έχουν ως κύρια προτίμηση τους τη Νέα Δημοκρατία (κόμμα με πολιτκική όμοια με του "μεγάλου αντιπάλου" του ΠΑΣΟΚ, εμπλουτισμένη με εκρήξεις κοινωνικής κατανόησης με σκοπό την ψηφοθηρία και συνέχιση του έργου των υπόλοιπων της καταστροφή του τόπου προς ιδίον όφελος), συνεπώς θα συντηρούνταν το υπάρχον σύστημα.

Αξιωματική αντιπολίτευση (κατά τη δημοσκόπηση λαμβάνει το "Άλλο" κόμμα, απάντηση την οποία θεωρώ άκυρη καθώς είναι η εύκολη λύση σε ένα δύσκολο ζήτημα και μου θυμίζει το "φύγε κακό απ' τα μάτια μου") θα ήταν το ΚΚΕ (κόμμα με αυταπάτες, πολιτικές φαμφάρες, λαγούς με πετραχίλια, ακατανόητη γλώσσα για το κονό στο οποίο απευθύνεται και έλλειψη επιχειρημάτων) το οποίο μόνο φασαρία δύναται να κάνει εντός του Κοινοβουλίου.

Περίοπτη θέση καταλαμβάνει και το "κωλοτουμπίδικο" κόμμα του Καρατζαφέρη, ΛΑ.Ο.Σ., (κόμμα με μοναδικό στόχο τη στήριξη της κυβέρνησης, όποια κι αν είναι αυτή, ασπαζόμενη την ιδεολογία της με σκοπό την απόκτηση μιας καρέκλας, όνειρο ζωής κάθε βο(υ)λευτού), το οποίο δεν έχει τίποτε να επιδείξει παρά μόνον διακεδάζει του υπολοίπους με τα συνεχή κωμικοτραγικά σχόλια και παρεμβάσεις.

Τελικά ο Έλληνας θα παραμένει υπόδουλος των δυνάστων του και θα υποχωρεί πάντα, κρεμάμενος από τα χείλη προδοτών που από προπαγάνδα των μεγαλυτέρων (γονιών, θείων και λοιπών συγγενών) έμαθε να ακολουθεί πιστά και τυφλά.
Κρίμα... πραγματικά κρίμα...

http://toxoneftiri.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα