Δεν ανήκουμε σε κανέναν, γιατί είμαστε τα Πάντα !!!

Σε απάντηση στην επίσημη ανακοίνωση του ΜΑΣ - Γύρνα την πλάτη στο άθλιο παζάρι της εξεταστικής.

Φίλοι συμφοιτητές του ΜΑΣ το Πανεπιστήμιο δεν είναι άπαρτο κάστρο είναι χώρος Ανοιχτός στη Γνώση και σε νέες Ιδέες !!!

Αυτό είναι το νόημα τη....
φράσης "Ανοιχτές Σχολές, Ανοιχτά Μυαλά" ...

Το Πανεπιστήμιο δεν ανήκει σε κανέναν ! Ναι, δε ανήκει σε κανέναν και σε τίποτα! Απολύτως τίποτα.


Και αυτό δεν είναι απλώς μια λαϊκή ρήση, ένα σλόγκαν, ένα σύνθημα, μια εύηχη λεκτική διεκπεραίωση. Αν καταλάβουμε ως φοιτητές πως πραγματικά δε μας ανήκει τίποτα,
τότε θ’ αλλάξει όλη μας η ζωή και δεν θα περιμένουμε από κανέναν άλλον - βλ. παρατάξεις - να έρθει ως βιαστικός από μηχανής θεός να μας την αλλάξει.




Οι σχολές ανοίγουν λόγω της προσέλευσης ενός μεγάλου αριθμου φοιτητών οι οποίοι εκπροσωπούν ο καθένας τον εαυτό του ! Και όχι γιατί μία παράταξη τους κάλεσε. Είναι πολύ θετικό ότι κατεβαίνουν ακομμάτιστα πλαίσια κατά της Κατάληψης. Είναι πολύ θετικό ότι φοιτητές - παιδιά 20 χρονών - από την Κομοτηνή, την Θεσ/ικη, την Αθήνα, την Πάτρα ή την Κρήτη, χωρίς να γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους, μέσω internet συντονίστηκαν και σε δύο εβδομάδες πέτυχαν να αλλάξουν το όλο κλίμα !

Το ξέρουν και οι πέτρες οτι αν οι παρατάξεις ήθελαν να ανοίξουν οι σχολές θα είχαν συμβάλλει σε αυτό από την πρώτη μέρα.

Φίλοι συμφοιτητές του ΜΑΣ μην αναλώνεστε σε θεωρίες συνομωσίας. Δεν μας νοιάζουν τα κόμματα γιατί είμαστε πέρα από αυτά ! Δεν ερχόμαστε να επιβάλλουμε κανενός κόμματος την ατζέντα !!!

Γιατί θεωρείται απίθανο σ'αυτό τον τόπο κάποιος να σκέφτεται από μόνος του ; Γιατί θεωρείται εαυτούλης όποιος θέλει να σπουδάσει χωρίς να ενταχθεί σε κάποια παράταξη, και εννοείται ότι αν δεν ενταχθεί δεν έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης ;

Το Πανεπιστήμιο δεν ανήκει σε κανέναν ! Ούτε στο ίδιο το κράτος ... γιατί το πανεπιστήμιο είναι ΟΛΟΙ εμείς !!! Και εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν, γιατί είμαστε τα Πάντα !!!
Υποστηρίζουμε ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και αύριο ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ!Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα