Χτεσινή ανοιχτή επιστολή Ε.Π.Μ (Εστίας Πατερικών Μελετών) προς το Ελληνικό Κοινοβούλι​ο

Προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο

Άπαντα τα μέλη της Εστίας Πατερικών Μελετών, εδώ και δύο χρόνια, εν μέσω κρίσεως, γινόμαστε μάρτυρες του δεινού σφυροκοπήματος που υφίσταται ο ορθόδοξος Ελληνικός λαός μας από τους ίδιους τους κυβερνήτες του.

Ως πνευματικοί πατέρες του ποιμνίου μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπούμε ένοχα και να μην ορθοτομούμε το λόγο της.......
αληθείας προς Εσάς, που ενώ με την ψήφο του ο λαός μας Σας εξουσιοδότησε να τον εκπροσωπείτε, ξαφνικά βρεθήκατε απέναντί του.

Η
κυβέρνηση τριπλασίασε πλαστά το χρέος και χρέωσε στο λαό τις φοβερές συνέπειες αυτού του χρέους. Εσπευσμένα κάλεσε και ήδη συνεργάζεται με το Δ.Ν.Τ. και με τα όργανα της Ε.Ε. παραδίδοντας τη χώρα σε σκληρούς δανειστές. Είναι τοις πάσι πλέον γνωστό, ότι, ενώ μπορούσαμε να δανειστούμε υπό ευνοϊκότερους όρους, η κυβέρνηση, παρακάμπτοντας την κοινή λογική, μας έσυρε σε απάνθρωπους δανειστές.

Έκτοτε περικοπές μισθών και συντάξεων, απολύσεις και εφεδρείες στο δημόσιο τομέα με αντίστοιχη εξομοίωση στον ιδιωτικό. Διάλυση και συρρίκνωση της δημόσιας διοίκησης, των ασφαλιστικών ταμείων, στα οποία έχουν κατατεθεί αιματηρές κρατήσεις χρόνων και χρόνων. Ενοποίηση και μείωση παροχών υγείας και διάλυση του Ι.Κ.Α. Αποσύνδεση των προγραμμάτων της παιδείας όλων των βαθμίδων από τη μακραίωνη Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας, κατάργηση των βιβλίων δήθεν λόγω κρίσεως. Πείνα, δυστυχία, αδυναμία πληρωμής δόσεων και εκδίωξη πολιτών από τα σπίτια τους μετά από πλειστηριασμό.

Πρώην ευκατάστατοι πολίτες, είναι πλέον άστεγοι που πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς, αφού η λίαν αγαστή συμπαιγνία Δ.Ν.Τ. και κυβερνητών, μας ετοιμάζει νέες περικοπές και νέους φόρους πάνω στους αβάσταχτους που προηγήθηκαν.

Τέτοιες επαχθείς δανειακές συμβάσεις σαν αυτή που υπεγράφη και σαν αυτή που τίθεται προς ψήφιση από το ελληνικό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών νομικών επιστημόνων π.χ. Γ. Κασιμάτη, Κ. Μπέη και άλλων ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν θα μπορούσαν να υπογραφούν. Το Μάϊο του 2010 υπεγράφη σ ἕνα δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου η πρώτη δανειακή σύμβαση με όρους αμετάκλητους εις βάρος μας. Τεράστιες αμοιβές δόθηκαν στο δικηγορικό γραφείο και στους υπογράψαντες. Η υπό ψήφιση δανειακή σύμβαση αλυσσοδένει χειροπόδαρα όλον τον Ελληνικό λαό με υπόκρουση τις απειλές των δημοσιογράφων που μέσα από την Τηλεόραση επιδιώκουν την καταρράκωση του φρονήματος των πολιτών και παράλυση της ψυχολογίας τους.

Τώρα οι δανειακές σύμβασεις πρέπει να κυρωθούν από εκατόν ογδόντα βουλευτές του φερομένου ως Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κάποιος από Σας μας είπε από την υάλινη οθόνη, ότι δεν είχε διαβάσει το τι υπέγραφε. Με ποιά λογική υπογράφετε την ολοσχερή διάλυση και καταστροφή της χώρας που ο λαός της με την ψήφο του Σας τίμησε και Σας εμπιστεύθηκε το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του και των λοιπών απογόνων του; Στον προϋπολογισμό του νέου έτους υπογράψατε μαζί με άλλες σελίδες και μια ολ
Keywords
Τυχαία Θέματα