Χατζηγάκης τα Χώνει Άγρια στον Σαμαρά!


Σφοδρότατη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος διεγράφη απο την Νέα Δημοκρατία. Ενδεχομένως να είναι φυσιολογικό για ένα σταλινικό κόμμα όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που πρεσβεύουν την πιο κτηνώδη, υπάνθρωπη και αντιδημοκρατική
ιδεολογία, να....
διαγράφεται κάποιος όταν λέει ελεύθερα την γνώμη του. Για ένα όμως υποτίθεται δημοκρατικό και αστικό κόμμα όπως η ΝΔ, είναι απαράδεκτο.

Ακόμη έχει απόλυτο δίκαιο σε οτι αφορά την στάση του Σαμαρά απέναντι στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει την ΕΕ, λες και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός, ξεχνώντας οτι περιμένουμε τα δανεικά της για να επιβιώσουμε. Καλά θα κάνει ο κύριος Σαμαράς να αλλάξει στάση. Ειδάλλως κινδυνεύει η ΝΔ να μείνει στην Ιστορία για την εξής πρωτοτυπία: Θα είναι το κόμμα που μας έβαλε, και συγχρόνως που μας έβγαλε απο την Ευρώπη.

Εν κατακλείδι πρέπει να πω, πως δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο Βουλευτής να πει ελεύθερα την γνώμη του, μην τυχών και διαγραφεί απο τον αρχηγό του κόμματος. Αυτά είναι τερτίπια της Μεταπολίτευσης που μας έφεραν ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτά. Αν ο αρχηγός έχει αμφιβολίες, καλά θα κάνουν οι Βουλευτές να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα