Μπροστά στον φόβο τις τιμωρίας, τρομοκρατούν την Δικαιοσύνη !!!

Πρακτικές δεκαετίας του ‘ 80, εποχής των πρασινοφρουρών, εφαρμόζει και τώρα η δήθεν δημοκρατική και «αξιοκρατική» κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου. πανικόβλητη από τον φόβο της τιμωρίας που πλησιάζει οσονούπω.

Πριν από λίγο ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καχριμάκης κατέθεσε στη Βουλή αίτημα ζητώντας να.....
του δοθεί «το πόθεν έσχες του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικολάου Αγγελάρα, από το χρόνο αφετηρίας ισχύος του πόθεν έσχες για τους δικαστικούς λειτουργούς».

Γιατί γίνεται αυτό; Διότι ο κ. Αγγελάρας ήταν ο πρόεδρος του τμήματος που έβγαλε την απόφαση για τον παράνομο διαγωνισμό του χαρτιού που το Υπουργείο Παιδείας θα τύπωνε τα σχολικά βιβλία.

Είναι πρωτοφανές, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ να θέλει να εκδικηθεί κάποιον και να καταθέτει τέτοιου είδους αίτημα στη Βουλή, στοχοποιώντας έναν κρατικό λειτουργό.

Και φυσικά η κίνηση Καχριμάκη δεν είναι τυχαία. Είναι μήνυμα στη Δικαιοσύνη: Υποταχθείτε.

Δηλώσεις Τζαβάρα

Η πρώτη αντίδραση για την προωτοφανή και αντιδημοκρατική ενέργεια του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Κχριμάκη προήλθε άμεσα από τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα:

«Oποιος δικαστής δεν κάνει τα χατήρια της Κυβέρνησης Παπανδρέου γίνεται στόχος, στιγματίζεται. Στήνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα της λάσπης και της συκοφαντίας. Αυτή η τρομοκρατία των δικαστών δεν θα περάσει. Αυτά είναι τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθετσώτος που καταρρέει. Το ίδιο συνέβη όταν η κ. Μπαλφούσια εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούσε τη Βουλή, μπροστά στις απαράδεκτες δηλώσεις ενός υπουργού που δυστυχώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας το Σύνταγμα της Ελλάδας»

Αντικοινοβουλευτικός

http://www.antinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα