Από τον Μανώλη Γλέζο : ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!​!!!!!!!!!

Ο κύριος Μανόλης Γλέζος καλά θα κάνει πρώτα να αποφασίσει αν είναι Έλληνας (ή κάτι άλλο) και να μας πει να το ξέρουμε και 'μεις. Και μετά να μας καλεί - υποκριτικά- να στείλουμε επιστολές για ένα δικαιότατο μεν εθνικό θέμα το οποίο -όμως- εδώ και χρόνια λιμνάζει όχι για τίποτα άλλο αλλά λόγω της αβυσσαλέας απουσίας πολιτικής βούλησης εκ μέρους των "πεφωτισμένων" ηγετών μας.

Δεν χρειάζονται άλλες επιστολές και..........
δήθεν πολιτικοί επιβήτορες τύπου Γλέζου, Ληναίου, Θεοδωράκη, κλπ., για να μας καθοδηγήσουν σε ένα θέμα το οποίο έχει απλούστατη λύση.
Η απόφαση υπάρχει και η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει όποιο κράτος έβλαψαν οι Ναζί στον Β' Παγκ. Πόλεμο, ΑΡΚΕΙ το κράτος αυτό να εγείρει το ζήτημα επίσημα και επίμονα. Άρα, δεν χρειαζόμαστε επιστολές φρού-φρου και αρώματα από μη κυβερνητικούς φορείς. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, θέλουμε κυβέρνηση, πολιτικούς και διπλωμάτες που να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και να διαθέτουν ανδρισμό και γενναιότητα. Απλά είναι τα πράγματα, μην πέφτετε θύματα στους απανταχού δήθεν "πατριώτες" που εκμεταλλεύονται την αγάπη σας για την Ελλάδα ενώ οι ίδιοι δεν νιώθουν ούτε στο ελάχιστο Έλληνες.

Οι Εβραίοι δηλ. πιό έξυπνοι είναι από εμάς που "ρουφάνε" συνεχώς και για τόσα χρόνια μετά την λήξη του πολέμου αποζημιώσεις από τους Γερμανούς; Όχι βέβαια, μάγκες είναι και καλά κάνουνε! Απλά είναι ενωμένοι, πολιτικοί και λαός, με συγκεκριμένους εθνικούς στόχους. Στην Ελλάδα όμως οι εθνικοί στόχοι όταν προέρχονται από την (δήθεν) αριστερά είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ όταν προέρχονται από οπουδήποτε αλλού είναι έως και ...εθνικιστικά παραληρήματα.

Αποφασίστε κύριοι: Θέλετε πατρίδα με ένα Κράτος θεματοφύλακα του Έθνους σας ή απλώς διαχειριστή του όποιου πλούτου; Μην γίνεστε θύματα των διαφόρων πολιτικάντηδων.

Οι διάφοροι "Εθνικοί Μύθοι" όταν δεν είναι κατάφορα αποκυήματα σωβινιστικών ιδεοληψιών αλλά αντιθέτως βοηθούν στην εθνική συνοχή και παράγουν μιά γνήσια εθνική υπερηφάνια, είναι ευπρόσδεκτοι. Κάνουν καλό.

Ο κύριος Γλέζος λοιπόν, αυτός ο επαγγελματίας επαναστάτης, ας αποφασίσει αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, Πατριώτης και -εν τέλει- αξιομνημόνευτος. Και ας μην γελοιοποιείται ο ίδιος (ο κύριος Γλέζος) όταν -ανερυθρίαστα- δηλώνει στο Δ.Σ. της Πάρου ότι δεν συναινεί στην τοποθέτηση αγάλματος του Μεγ. Αλεξάνδρου, διότι άκουσον-άκουσον λέει δεν ήταν "δημοκράτης". Λες και υπήρχε τότε η "δημοκρατία" στην οποία αναφέρεται ο "πολύς" κύριος Γλέζος ώστε να απασχολεί τον Μεγάλο Αλέξανδρο αν θα ...φερθεί δημοκρατικά ή όχι. Αλλά όταν έναν μυθικό Έλληνα που έζησε πριν από 2.500 χρόνια τον απαξιώνουμε έτσι "στα γρήγορα", πώς ο ίδιος ο κύριος Γλέζος απαιτεί να εμπνευστούμε από τον δικό του, μόλις 70 ετών, "μύθο".

Μήπως η αντιπάθεια που τρέφει ο κύριος Γλέζος στον Μεγ. Αλέξανδρο είναι ακριβώς αποτέλεσμα της τεράστιας διαφοράς στο διαμέτρημα του χαρακτήρα αλλά και της πατριοσύνης αυτών των δύο ανδρών;

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!

Υπογεγρ
Keywords
Τυχαία Θέματα