ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μετά τον Ρέστη ο... Τζούμας !

Πριν λίγο καιρό ο μεγαλοεφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης υπέβαλε μήνυση στο directnews.gr, επειδή αποκαλύψαμε με έγγραφα ντοκουμέντα ότι εμπλέκεται στο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».

Μέσα σε χρόνο - ρεκόρ κινητοποιήθηκε ολόκληρο σύστημα για να μας... εντοπίσει και να του πουλήσει εκδούλευση. Αποδείξαμε - όταν νομίμως κληθήκαμε - ότι είμαστε εδώ, δεν κρυβόμαστε και δεν φοβόμαστε.

Σήμερα απειλεί να μας κλείσει στον.....
Κορυδαλλό, ο γνωστός επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, επειδή δημοσιοποιήσαμε στοιχεία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των φερομένων ως πρωταγωνιστών
στο ίδιο κύκλωμα, που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ.

Όπως αναφέραμε στο σχετικό ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο Σ. Τζούμας με τον περιβόητο αρχιμανδρίτη Γιοσάκη, ''ανακατεύει'' στη δικαστική συγκάλυψη μιας ζοφερής υπόθεσης που αφορούσε σε κλεμμένες εικόνες και τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο.

Αναφερθήκαμε εξάλλου στην «έκθεση ανάλυσης» την οποία συνέταξαν – με βάση τις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες – δύο αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και έχει πλέον στα χέρια του ο εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ωστόσο, ο Σ. Τζούμας με «εξώδικη πρόσκληση» που απέστειλε στο directnews.gr, την Πέμπτη το μεσημέρι, θεωρεί ότι με το ρεπορτάζ μας παραβιάσαμε τα προσωπικά του δεδομένα και, επικαλούμενος το σχετικό νόμο, ζητά να το αποσύρουμε.

Αν δεν το πράξουμε, αναφέρει συγκεκριμένα στο εξώδικό του, θα προβεί «πάραυτα, μέσω της Δ/νσεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΓΑΔΑ στην υποβολή μηνύσεων, απαιτών την τήρηση της αυτοφώρου διαδικασίας…».

Εμείς σεβόμαστε και το απόρρητο της εισαγγελικής έρευνας του κ. Ντογιάκου και το τεκμήριο αθωότητας όλων των εμπλεκομένων.

Θεωρούμε όμως δημοσιογραφικό καθήκον, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, να ενημερώσουμε τους πολίτες για όλες τις πτυχές ενός τεράστιου σκανδάλου.

Έτσι λοιπόν είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την έρευνά μας, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνά μας τα έχουμε δηλώσει επισήμως στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), προκειμένου να κατοχυρώσουμε το domain της ιστοσελίδας μας.

Αναμένουμε λοιπόν από τον κ. Τζούμα να υλοποιήσει τις απειλές του για την αυτόφωρη σύλληψή μας.

Υ.Γ Τόσο δύσκολο ήταν για τον κύριο επικοινωνιολόγο, στην «εξώδικη πρόσκληση» που μας απέστειλε να πει αν πράγματι μιλούσε ή όχι, και μάλιστα κατ’ επανάληψη, στο τηλέφωνο με το Γιοσάκη, για την βρώμικη υπόθεση των κλεμμένων εικόνων της Μυκόνου;

Η επιστολή του ιερέα Πέτρου Μαραγκού

Πολύ πιο κόσμιος, ο πρωτοπρεσβύτερος της Μυκόνου, Πέτρος Μαραγκός, απέστειλε για το ίδιο θέμα επιστολή προς το directnews.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ιερέας είναι ένας από τους δυο κατηγορούμενους στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία – αφού εκεί επιχειρήθ
Keywords
Τυχαία Θέματα