Απαράδεκτες οι συνθήκες των ζώων στον ΔΙΚΕΠΑΖ

Πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου συγκέντρωση - σιωπηλή διαμαρτυρία -Φιλοζωικών Συλλόγων, Ομοσπονδιών και πολιτών έξω από τον χώρο του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, ΔΙΚΕΠΑΖ. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν μοιράζοντας υλικό για τις άσχημες συνθήκες λειτουργίας, τις κακές συνθήκες διαβίωσης των ζώων μέσα στο κυνοκομείο, τις συνθήκες αδιαφάνειας και μη συνεργασίας της Διοίκησης του ΔΙΚΕΠΑΖ με τα....
φιλοζωικά σωματεία της περιοχής.

Μέσα στον χώρο της εκδήλωσης μετά από απαίτηση των συγκεντρωθέντων μπήκε η κα Νάντια Ζόμπολα, η οποία και εξέθεσε τις θέσεις των Σωματείων για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο ΔΙΚΕΠΑΖ.

Η Ομοσπονδία μας παρευρέθηκε με μέλη της και μοίρασε ανακοίνωση για την Ημέρα των Ζώων, την κατάσταση στο Σχιστό και στο ΔΙΚΕΠΑΖ.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι αρμόδιοι ότι δεν μπορούν ετσιθελικά να αποκλείουν τα φιλοζωικά σωματεία από τις λειτουργίες του ΔΙΚΕΠΑΖ και ότι μόνο η παρουσία τους εκεί μπορεί να εγγυηθεί τις σωστές συνθήκες διαβίωσης των ζώων μέσα στο κυνοκομείο.

Η Ομοσπονδία προς αυτή την κατεύθυνση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε τόσο το ΔΙΚΕΠΑΖ όσο και τα υπόλοιπα δημοτικά κυνοκομεία της χώρας να πάψουν να είναι χώρος, όπου στοιβάζονται, ασυλοποιούνται ζώα και ξεχνιούνται ζώα αδιαφορώντας για τον τομέα της ευζωίας τους.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &
H Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Φιλοζωικών Σωματείων

http://www.pireasnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Αναζητήσεις
dikepaz -kalazarika, θετικες γνωμες για το δικεπαζ
Τυχαία Θέματα