ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τα γεγονότα της σημερινής Ελλάδος είναι τρομακτικά.! Τρομάζεις βλέπωντας τους Ελληνες πολιτικούς και τις φαρσοκομοδίες στην ελληνική Βουλή. !! Τρομάζεις με το γεγονός οτι ολοι αύτοί οι ύπεύθυνοι για την κατάντια της σημερινής κατάστασης είναι σχεδόν όλοι τους ύποψήφιοι για να συνεχίσουν να καταστρέψουν οτι εχει άπομείνη.!!

Ο κάθε πολιτικός θα....
πρέπει κάθε φορά που μιλάει να κάνει meaning . Και οχι να άναφέρεται σε άφηρημένες θεωρείες, άοριστολογίες λαϊκισμού, ή σε εύχόλογα. Οπως άναδιανομή του έθνικού πλούτου. .
!!

Η το καινούργιο παραμύθη των πολιτικών . ΑΝΑΠΤΥΞΗ.!!! . Ανάπτυξη γίνεται να δημιουργήσης δουλειές. Και άτομα όπως οι Ελληνες πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν κάνη μιας δεκάρας δουλειά στη ζωή τους τό βλέπω δύσκολο να το έπιτύχουν. !!

Γι' αύτό θα τους συνιστούσα να πάνε στο www.filikieteria2.blogspot.com να διαβάσουν The miracle of South Korea για το πως γίνεται ή ΑΝΑΠΤΥΞΗ .!!!!

Γιατί είναι τόσο δύσκολο για τους Ελληνες πολιτικούς να γίνουν και αύτοί οπως οί έταίροι της Εύρώπης έργατικοί με οργάνωση έντυμότητα και πάνω απ' όλα είλικρινείς.?

Και καθήκον για εμάς τους ύπόλοιπους οπως εγραψε ντόπιος δημοσιογραφος είναι--------

GOVERNMENTS must be kept in check by a vigilant citizenry---independent judiciary---and if we are lucky effective media.!!!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση...
Peter Triantafyllos Toronto
Keywords
Τυχαία Θέματα