Ανακοίνωση του Παναγιώτη Κουουμπλή για δημοσίευμα του Ξυπνήστε ρε για το πόθεν έσχες του

Οι εντυπώσεις δεν πρέπει να υπηρετούν την απόκρυψη της πραγματικότητας αλλά την υπευθυνότητα.
Αναφερόμαστε στο πόθεν έσχες του Ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο αύξων αριθμός που αναφέρεται στο «πόθεν έσχες» του είναι πράγματι 18, αλλά εκείνος που θέλει να προσέχει και να μην προκαλεί εντυπώσεις όφειλε να δει ότι 18 δεν είναι τα ακίνητα αλλά τα εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά. Συγκεκριμένα ενώ πρόκειται για το ίδιο ακίνητο (κτίσμα
- αγροτεμάχιο), αυτό καταχωρείται 2 (δύο) φορές, διότι σε διαφορετικό πρόσωπο της οικογένειας ανήκει η υψηλή κυριότητα και σε άλλο η επικαρπία.

Επίσης οφείλετε να διευκρινίσετε διαβάζοντας το πόθεν έσχες του κ. Π. Κουρουμπλή, πόσα ακίνητα έχουν αποκτηθεί πριν το 1993 και πόσα μετά την.......
περίοδο αυτή όπου ο κ. Π. Κουρουμπλής ανέλαβε δημόσια θέση. Εκεί θα διαπιστώσετε εάν το επιθυμείτε, ότι το 80% της περιουσίας του έχει αποκτηθεί πριν την περίοδο του 1993.

Είναι δε γνωστό, ότι επανειλημμένα ο κ. Π. Κουρουμπλής μιλώντας από βήματος Βουλής, έχει ζητήσει στο πόθεν έσχες να αναφέρεται η αντικειμενική αξία της περιουσίας που απέκτησε ένας πολιτικός στην επίδικη περίοδο της δημόσιας παρουσίας του σε συνδυασμό με τα δηλωμένα έσοδα αυτής της περιόδου.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να καταγραφεί η πραγματικότητα και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Επιθυμούμε τη δημοσίευση του εν λόγω κειμένου προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Ανεξάρτητου Βουλευτή Αιτ/νίας
Παναγιώτη ΚουρουμπλήΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα