Αν ο Τσίπρας τους στέλνει να γιαουρτώνουν βουλευτές για το μεσοπρόθεσμο καλά κάνει και λίγο είναι

Γράφει ο Αδαμάντινος

Εδω τα μνημόνια παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας ψηφίζονται αντισυνταγματικά εν μια νυκτί με 151 βουλευτές αντί 181 παρότι διεθνείς συμβάσεις για το γιαούρτι συζητάμε; Το κάνει όμως o Τσίπρας ή τα ΜΜΕ του μαζεύουν ψήφους να μην πάνε αλλού; Είναι ο μόνος που επιθυμει να γίνεται αυτό; Γιατι ταυτοποιείται η αντίδραση και η ευγενής άμιλα που αναπτύσσεται μεταξυ των....
χιλιάδων αγανακτισμένων πολιτών
με τους οπαδούς ενός μόνο κόμματος, που μου φέρνει στο μυαλό την Υπατία; Μήπως είναι καπέλλωμα και μετά φακέλλωμα;

Διάβασα το μεσοπρόθεσμο. Τόσος τσαμπουκας απο τους Ελληνες βουλευτές που το ψήφισαν είναι προκλητικός για ένα τέτοιο προδοτικό αντισυνταγματικό νόμο έκτρωμα.

Διαβάστε δύο σημεία που βρίσκω ενδιαφέροντα από τον εφαρμοστικό νόμο.

Αρθρο 1, παρ.2: Το προιόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας
Aρθρο 1, παρ. 6: H διάρκεια του Ταμείου είναι 6 χρόνια απο την έναρξη του παρόντος νόμου, με αποφάσεις του υπουργού οικονομικών, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί!

Αρθρο1, παρ.1: Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξολοκλήρου άμεσα ή έμμεσα στο δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. Τα περιουσιακα στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο!

Mόνο ενας ηλίθιος δεν θα καταλάβαινε ότι τα μνημόνια έγιναν για μη τιναχτούν στον αέρα τα δάνεια των τραπεζών στην Ελλάδα.

Η γνωμη μου ειναι οι πολιτικοί που υπόγραψαν τα δύο μνημόνια με οικειότητα να αποδέχονται τους προπηλακισμούς και τα γιαουρτώματα πριν τους σκάσουν τα χειρότερα.

Στις Μπανανίες οι πολιτικοί στέλνουν τις οικογένειες τους στο εξωτετικό. Δεν θα αργήσουμε και εδώ να δουμε κατι τέτοιο γιατι η Ελλάδα έγινε Λιβανος, ενα μερος να ντρέπεσαι και να φοβάσαι να μείνεις.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα