“ΑΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ;”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

“Αν μας έδινε χρήματα ο διάβολος θα τα παίρναμε;”

Αυτή τη ρητορική ερώτηση υποβάλλει σε πρόσφατο άρθρο του, ο κ. Νίκος Χειλαδάκης, με αφορμή την μετάβαση του Μακαριότατου κ. Ιερώνυμου στο Κατάρ - τη συνοδεία πάντοτε του Θεοφιλέστατου Διαυλείας κ. Γαβριήλ Παπανικολάου - για να συνάψει με τον φονταμενταλιστή Εμίρη του Σουλτανάτου οικονομική συνεργασία για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ....
ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Την απάντηση στον κ. Χειλαδάκη την έδωσε ο ίδιος ο Μακαριότατος, ο οποίος ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τη μετάβασή του στο Κατάρ δήλωσε ότι όλες του οι ενέργειες έχουν γνώμονα την αγάπη του προς την πατρίδα και την Εκκλησία.!!!

Και τα μεν κίνητρα των ανθρώπων “άδηλα παντί πλην ή τω Θεώ”. Οι ενέργειες του Μακαριοτάτου όμως παν άλλο ή πείθουν ότι αποφεύγει τη συνεργασία με το διάβολο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ

Εμβάλλει καταρχήν σε βαθύτατη ανησυχία η επίσκεψη ενός Ορθόδοξου Πρωθιεράρχη στο Κατάρ για να συνεργαστεί με τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους για να αξιοποιήσει την εκκλησιαστική περιουσία.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

Προβληματίζει ακόμη πιο σοβαρά ότι κάνει ότι μπορεί με τον ανεκδιήγητο Μεσσηνίας και τον δελφίνο του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου Θεοφιλέστατο Διαυλείας κ. Γαβριήλ για να παρουσιάσουν τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ανεύθυνους για τα κακά που έχουν βρει την πατρίδα και την Εκκλησία μας.

Βοηθούν και οι τρεις αφάνταστα τα σχέδια των άθεων και εκκλησιομάχων κυβερνώντων να αποδεσμευτούν από την αδήριτη νομική υποχρέωση της Πολιτείας να καταβάλλει το μισθό των ιερέων.

ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ταυτόχρονα η προσπάθεια αυτή του Μακαριότατου συνοδεύεται από εμφανέστατη - μη κατά Θεόν - αγωνία να κρατήσει τους εκκλησιομάχους τύρρανους της πατρίδας μας στο απυρόβλητο.

Προσπαθεί - ανεπιτυχώς φυσικά - να μας πείσει ότι όλα ξεκινούν από πρωτοβουλία της Εκλησίας και όχι ότι εκτελεί τις ντιρεκτίβες των άθεων εκκλησιομάχων, οι οποίοι θέλουν να εμφανιστούν αμέτοχοι από την προσπάθεια απόσεισης της αδήριτης νομικής υποχρέωσης της Πολιτείας έναντι της Εκκλησίας.

Ο Μακαριότατος όμως ισχυρίζεται ότι οι ενέργειές του έχουν ως γνώμονα την αγάπη του για την Εκκλησία και την Πολιτεία.!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο Μακαριότατος πήγε στο Κατάρ για να παρακαθήσει (και να συμπροσευχηθεί άραγε;) “άτυπα” σε Διαθρησκειακή συνάντηση που οργάνωσαν με τους μουσουλμάνους οι Εκκλησίες της Ρωσίας, της Κύπρου και των Ιεροσολύμων!!!).

Ποιά άραγε από τις πιο πάνω του ενέργειες δείχνει αγάπη προς την Εκκλησία και την πατρίδα;

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Ας μη μας διαφεύγει όμως πόσο αδίστακτος είναι
Keywords
Αναζητήσεις
διαβολος και χρηματα
Τυχαία Θέματα