ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΙΝΗΣΗΣ"

Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το "Κίνηση ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ Διασωστών ΕΚΑΒ" σε "Κίνηση ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Διασωστών ΕΚΑΒ", θέλοντας έτσι να τονίσουμε ότι σκοπός της Κίνησης, δεν είναι απλά και μόνο ο διορισμός μας. (Δυστυχώς το facebook δεν μας επιτρέπει να αλλάξουμε την ονομασία μας, λόγω πολλών μελών, κι έτσι έχουμε ζητήσει από τα μέλη μας να.....
κάνουν "unlike" για μία ημέρα ώστε να μας βοηθήσουν να καταφέρουμε να κάνουμε την αλλαγή). Σκοπός μας είναι η καλύτερη λειτουργία του ΕΚΑΒ ως
θεσμού και ως οργανισμού με βάση το σωστό, το δίκαιο και την αλληλεγγύη μεταξύ των διασωστών, ασχέτως αν είναι ακάμα σπουδαστές ή αποφοιτοι, πιστοποιημένοι ή μη, εργαζόμενοι ή όχι.

Τα προβλήματα που μας αφορούν είναι πολλά, ξεκινώντας από την χρονική στιγμή της αίτησης των υποψηφίων σπουδαστών στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ και φτάνοντας στις συνθήκες εργασίας του κάθε διασώστη.

Συνάδελφοι!!...Ζητάμε την έμπρακτη στήριξή σας για να μπορούμε και εμείς να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για το καλό όλων μας!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ!

Πολύ σύντομα θα οριστεί και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της Παννελαδικής μας συνέλευσης, με σκοπό την πρόσκληση ενδιαφέροντος ιδρυτικών μελών.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΚΑΒΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα