Ακραία καιρικά φαινόμενα το βράδυ της Κυριακής

Σημαντική επιδείνωση αναμένουμε να παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας από τις αμέσως επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ ισχυρές βροχές κυρίως στην Δυτική Στερεά την Δυτική Πελοπόννησο τα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο τις χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας αλλά και τους ενισχυμένους νότιους ανέμους που θα φτάσουν ακόμα και τα 8 Beaufort. Αναλυτική πρόγνωση:....
Καιρικές συνθήκες: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένουμε
την Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας οι οποίες στην Δυτική την Βόρεια και την Κεντρική κυρίως χώρα αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα έχουν τοπικά έντονο χαρακτήρα και θα συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Άνεμοι:Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort ,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας και τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί...

-στην Βόρεια Ελλάδα από 4-12 βαθμούς Κελσίου
-στην Κεντρική Ελλάδα από 5 -15 βαθμούς Κελσίου
-στην Δυτική Ελλάδα από 7 -17 βαθμούς Κελσίου
-στην Κρήτη και και Δωδεκάνησα από 11-19 βαθμούς Κελσίου
-στα νησιά του Αιγαίου από 10-19 βαθμούς Κελσίου

http://www.meteo-news.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα