Αιώνιος Φοιτητής

“Γηράσκω αεί διδασκόμενος”
- Σόλωνας για τον αιώνιο φοιτητή

Περιγραφή / το Παρόν

Γόνος τίμιας ελληνικής οικογένειας, προερχόμενος από την επαρχία ή και την πρωτεύουσα. Κατά κανόνα γνώστης και μεγάλος γκουρού της Τέχνης του Φραπέ , από νεαρή ηλικία, απαντάται συνηθως σε.....
καφετέριες.

Ανάμεσα στο πλήθος των δραστηριοτήτων που εξασκεί, ο Αιώνιος Φοιτητής συχνά αποτελεί και πρότυπο του πολιτικά συνειδητοποιημένου νέου (γνωστός και ως Επαναστάτης).
Εναλλακτικά είναι οπαδός του δεύτερου σύγχρονου δημοφιλέστερου κινήματος γνωστού και ως “ωχαδελφισμού”.

Και
οι δύο ανώθεν κατηγορίες Αιωνίων Φοιτητών, μετά το μη-πέρας των σπουδών τους, ακολουθούν παραπλήσιες μεθόδους επαγγελματικής αποκατάστασης, συνήθως ασκώντας το βαρύ επαγγελματικό επάγγελμα του επαγγελματία Συνδικαλιστή ή Πολιτικού ( προσοχή: η συγκεκριμένη κατηγορία Πολιτικού επαγγελματία αφορά μόνο “τα Παιδιά του Λαού”).

Επίσης του αρέσει να πέρδεται δυνατά στο αμφιθέατρο.

Η Προϊστορία

αιώνιος φοιτητής εν ώρα εργασίας
Είναι η πλέον πιο διαδεδομένη μορφή του φαινομένου Φοιτητής. Η λέξη αιώνιος δηλώνει τη διάρκεια των σπουδών, ώστε ο φοιτητής να μορφωθεί με τον βέλτιστο τρόπο και να αποφοιτήσει ως ένας πλέον έμπειρος στο αντικείμενο εργαζόμενος.

Η αιώνια φοίτηση ως έννοια υπήρχε από τα αρχαία χρόνια στην Ελλάδα (Αριστοφάνης: – Ποιος είναι ο νεανίας και ποια η ιδιότης του; – Σεβασμός στον γερόντιο τούτο, ανήκει εις την τάξη των διαρκώς φοιτιούτων, τον χρειάζεται η society ειδικά τις δύσκολες αυτές μέρες, τόσα χρόνια π.Χ).

Από το συγκεκριμένο απόσπασμα επιβεβαιώνουμε και το γεγονός ότι η γνώση της έλευσης του πανμέγιστου Σωτήρα ήταν ήδη γνωστή στους αρχαίους Έλληνες, πριν έρθουν οι Ψαράδες Εβραίοι να το αναγγείλουν.
Επίσης, από άλλα αποσπάσματα της ίδιας πηγής μας καθίσταται γνωστό πως η θεωρία της σχετικότητας είχε διατυπωθεί πρώτα από τον Αριστοτέλη, καθώς και η κβαντική θεωρία από τον Πυθαγόρα.
Επίσης, αποδεικνύεται πως ο Θεός ευλόγησε μόνο το Ελληνικό έθνος και έστειλε όλους τους άλλους να καούν στη κόλαση. Όμως τελικά τα υπόλοιπα έθνη συνεργάστηκαν με τον διάβολο (ο οποίος κυριαρχεί ακόμα και σήμερα μέσω της ροκ μουσικής)και διαολόστειλαν τους Έλληνες και το μόνο που απέμεινε από την αρχαία Ελλάδα είναι Άσπρα Πουγκιά και Λασπωμένες Νερομπότες.
Τέλος, το ίδιο κείμενο αποκαλύπτει πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν γνώστες και μιας σαφώς ανώτερης γλώσσας που χαρακτηρίζεται από την ποικιλία της και λέγεται σήμερα Αγγλικά.

Η Ελληνική γλώσσα δανείστηκε πολλά από τα στοιχεία αυτής της αρχαιότερης γλώσσας και για να μην λησμονηθεί αυτό όλα τα έθνη υποχρεούνται να μαθαίνουν Αγγλικά, υποχρέωση που έχει θεσπισθεί από τους Εβραίους (η νίκη των Αγγλικών έναντι των Ελληνικών συνέβη με διαφορά μίας ψήφου, της ψήφου του χανς).

Ο αιώνιος Φοιτητής αποτελεί το Α και το Ω στην ελληνική κοινωνία. Αποτελεί το υπόδειγμα εργασίας για τους σύγχρονους δημόσιους υπαλλήλους. Χαρακτηρ
Keywords
Τυχαία Θέματα