Αιδώς Αργείοι κ. Βαρβιτσιώτη!

Τελικά ουδέν κρυπτόν υπό το φως της δημοσιότητας. Στο anergoidimosiografoi.blogspot.com/ στη λίστα των αργόμισθων (;) συνεργατών δημοσιογράφων του ραδιοφωνικού σταθμού 9.84
συμπεριλαμβάνεται και το όνομα «Ιωάννης Βασιλακόπουλος με αμοιβή 1.167 ευρώ, απών, γραφείο τύπου Μ. Βαρβιτσιώτη». Εφόσον τα στοιχεία είναι αληθή, πρόκειται για τον.....
Γλυφαδιώτη δημοσιογράφο Γιάννη Βασιλακόπουλο που έχει σχέση με το http://pressyou.blogspot.com/

Μέσω του blog αυτού ρίχνεται λάσπη στους αντιπάλους του Μ. Βαρβιτσιώτη στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης του Γλυφαδιώτικου λαού. Ο ίδιος δηλώνει,δε, ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ενώ με κάθε ευκαιρία επισημαίνει ότι θεωρεί μεγάλο λάθος την μη εκλογή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ως Δημάρχου Γλυφάδας.

Και από ό,τι φαίνεται ούτε καθαρός ουρανός είναι και έχει πολλούς λόγους ο Γ. Βασιλακόπουλος να ήθελε την εκλογή Βαρβιτσιώτη στο δημαρχιακό θώκο στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται η σωτηρία της πόλης. Συμφωνούμε μαζί σας κ. Βαρβιτσιώτη ότι ο λαός λέει το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Κι όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Όμως τι έχετε να απαντήσετε στο γεγονός ότι ένας στενός συνεργάτης σας, αφού δηλώνει κατά το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ γραφείο τύπου Μ. Βαρβιτσιώτη, αμείβεται χωρίς να παρέχει έργο στο συγκεκριμένο Μέσο (χαρακτηρίζεται απών) αλλά για τις αποκλειστικές υπηρεσίες προς εσάς. Τελικά μήπως θέλατε το Δήμο Γλυφάδας λάφυρο σας ώστε να χρησιμοποιείτε ανθρώπους σας σε αργομισθίες για να λασπολογούν εναντίον των αντιπάλων σας; Πάσα απάντηση δεκτή. Μέχρι τότε ... «αιδώς Αργείοι» κύριε Βαρβιτσιώτη!

http://kafeneio.info/press-grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα