ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:«Πόλεμο θέλετε; Θα τον έχετε», λένε εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία στους συνδικαλιστές της ΕΥΑΘ, οι οποίοι σήμερα το πρωί έχτισαν με τούβλα την είσοδο των γραφείων της ΕΥΑΘ, που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή.
«Πρέπει να υπάρξει δράση, αμέσως. Ο τοίχος
του αίσχους να πέσει, χωρίς καθυστέρηση», αναφέρει η ΔΗ.ΣΥ και υποστηρίζει πως πρέπει να προχωρήσει, χωρίς άλλο, η....
ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.
«Οι συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ έχουν εδώ και χρόνια υφαρπάξει το δικαίωμα να ακυρώνουν και να υποκαθιστούν τις διοικήσεις τους, στο όνομα μίας ψευδεπίγραφης κοινής ωφέλειας, που στην πράξη αποδεικνύεται ότι αφορά πρωτίστως τα προσωπικά τους προνόμια, δευτερευόντως τους υπόλοιπους εργαζομένους και καθόλου τους φορολογούμενους πολίτες», αναφέρει η ΔΗ.ΣΥ.

Τι απαντούν οι εργαζομένοι;
Σε όλο αυτό το «μαστίγωμα» οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ απαντούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.
Όπως μας έκανε γνωστό ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Κώστας Μαριόγλου, αύριο το πρωί και σε συνέχεια της σημερινής κινητοποίηση τους οι εργαζόμενοι θα αποκλείσουν τα γραφεία της ΕΥΑΘ στην Εγνατία, ενώ σημείωσε πως θα υπάρξουν καθημερινά δίωρες καταλήψεις των εγκαταστάσεων των εταιρειών ύδρευσης, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου που είναι και η γενική απεργία.

«Ξεκινήσαμε έναν αγώνα ενάντια στον οδοστρωτήρα του Μεσοπρόθεσμου που ισοπεδώνει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων και του ξεπουλήματος όλων των κοινωνικών αγαθών, ακόμη και του νερού», κατέληξε.


http://www.thousandnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα