Αγνοούν εσκεμμένα την «Αιμορραγία» και όλοι μιλάνε για την «Μόλυνση» Ρωτήστε τους Γιατί;

Ενώ όλες οι Ρίζες του προβλήματος της Ελλάδας περιλαμβάνονται στις τρεις λέξεις: «Σπατάλες, Ανεπάρκεια Διαφθορά» που προκαλούν την «Οικονομική Αιμορραγία» της Ελλάδας, όλοι τους συζητάνε για το »Αντιβιοτικό» που θα τις δώσουν για να…μειώσουν τη…»Μόλυνση»! Συζητάνε και ψάχνουν για Λύσεις που απαιτούν πρωτοφανείς Θυσίες από τους Πολίτες που στην κυριολεξία «Κλείνουν Σπίτια», έχοντας ως Δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να ισχύουν οι τρεις αυτοί Μοναδικοί Λόγοι που μας
Κατέστρεψαν…

Ψάχνουν για Λύσεις που θα υποχρεώσουν τους Πολίτες στη δυστυχία για πολλά χρόνια ακόμα. Πολίτες, που δεν συμμετείχαν στο ζωώδες και άναρχο φαγοπότι των τελευταίων 30 χρόνων, γιατί οι υπόλοιποι έχουν αποκτήσει τεράστιες Περιουσίες και δεν θα υποφέρουν καθόλου!

Ενώ η Λύση και του πιο Ηλίθιου Ανθρώπου θα ήταν πρώτα από όλα, να Κόψει Μαχαίρι την Ανεπάρκεια, τις Σπατάλες και τη Διαφθορά, ψάχνουν για λύσεις έχοντας τα τρία αυτά Δεδομένα, ως Δεδομένα και στο μέλλον! Ο Γιατρός, πρώτα φροντίζει να σταματούσει την «Αιμορραγία» μη του πεθάνει ο Ασθενής και μετά φροντίζει τη «Μόλυνση» των πληγών του που Αιμορραγούν!

Οι Πολιτικοί μας και οι Τραπεζίτες μας, σε συνεργασία με τους ξένους συνάδελφούς τους, δεν έχουν κανένα συμφέρον να σταματήσουν πρώτα την «Αιμορραγία», γιατί είναι οι ίδιοι οι Βρυκόλακες που πίνουν αχόρταγα το Αίμα μας.

Το Διεθνές Κατεστημένο, «Αγορές» και «Πολυεθνικές» με την απόλυτη συνεργασία των Πολιτικών μας και των ΜΜΕ (Γνωρίζετε από Πού τους κρατάνε όλους σφικτά), θέλει οι Λύσεις που θα εφαρμόσουμε να Περιλαμβάνουν οπωσδήποτε όλα τα Περιθώρια της Μίζας, που τσεπώνουν οι Πολιτικοί μας, μαζί με τις Σπατάλες και την φρικτή Ανεπάρκεια! Ας μη ξεχνάμε ότι ο Διεφθαρμένος Καπιταλισμός τους έχει χτίσει το «Σύστημα» με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει το μερίδιό τους στην πηγή του χρήματος.

Όλες, μα όλες οι συζητήσεις που μας σερβίρουν όλοι οι περισπούδαστοι Έλληνες ομιλητές περιορίζονται στη μία συγκεκριμένη «Λύση» που έχουν σχεδιάσει για μας, αποκλείοντας την Εύλογη Λύση που υπαγορεύει η Κοινή Λογική του Ανθρώπου:

Γιατί δεν κάνουν «Κουβέντα» για την Εύλογη Λύση: Πρώτα φροντίζουμε να σταματήσει η «Καθημερινή Αιμορραγία» της Ελληνικής Οικονομίας από τους τρεις Λόγους που αναφέραμε πιο πάνω και μετά ψάχνουμε και συζητάμε και παζαρεύουμε για PSI+ «Κουρέματα», για τα «Ποσοστά τους», για τα «Επιτόκια», για αν θα πρέπει να δεχτούν τα «Κουρέματα» και οι ιδιώτες Επενδυτές ή μόνον οι Τράπεζες κτλ κτλ…
siopilipliopsifia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα