Αγιο Ορος – Ψυχάρης – Σημίτης - Καραμανλής – Βατοπαίδι – Εφραίμ – Ρασαντέλ – Φυσικό αέριο – Voldemort - Σαμαράς – Καψής - Παπαδήμος

Αναμνήσεις απο το μέλλον...

Γράφει ο Αδαμάντινος συμβολικά...

Με αφορμή την ανάγκη του Αλαφούζου του Σκάι να εξηγήσει τι έγινε στο Βατοπαίδι πέραν της υποστήριξης του σταθμού στη λύση Παπαχελά για τον Παπαδήμο τον τεχνοκράτη, θυμήθηκα διάφορα τα οποία σας τα παραθέτω και αφήνω εσάς να κάνετε το συσχετισμό.

1. Υπάρχει ένα παλιό μου άρθρο εδώ μέσα, που αφορά το ενδιαφέρον της εταιρείας Rassadel (μέλος της οποίας φέρεται ότι ειναι
ο Εφραίμ) για....
το εργοστάσιο κατασκευής φυσικού αερίο στον Αστακό, σας το παραθέτω...
«Η απόφαση της Ελλάδας να κτίσει ένα εργοστάσιο καθαρισμού στον Αστακό ήταν όσον αφορά την τοποθεσία σωστή. Η επιλογή της συνεκμετάλλευσης αυτής της επένδυσης με μουσουλμάνους αποδείχτηκε λάθος.

Ενδιαφέρον έχει η πολιτική επιλογή τών εταιρειών της κοινοπραξίας που θα συμμετείχε στη κατασκευή του εργοστασίου στον Αστακό:
· Rassadel, εταιρεία οffshore με βάση τη Κύπρο
· Rosebud Energie Deutschland, σχετικά άγνωστη εταιρεία
· Mitsubishi, General Electric, αμαρτωλή Siemens
· επενδυτές απο to Qatar.

Εχει ενδιαφέρον αν στο εργοστάσιο καθαρισμού υγρού αερίου, που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στη Κύπρο συμμετέχουν κάποιες απο αυτές τις εταιρείες. »

2. O εκδότης Ψυχάρης βραβευθείς απο τον Πατριάρχη, που τελικά μόνο εκδότης δεν φαίνεται να είναι, αφού το μαγαζί του χρωστάει εκατομμύρια ευρώ της Μιχαλούς, ζει με δανεικά απο τράπεζες (των οποίων τη ρευστότητα προσφέρουν με εγγυήσεις στα δικά τους δάνεια) οι Ελληνες φορολογούμενοι, πρώην διοικητής επί Σημίτη του Αγίου Ορους, γνωστού για τους θησαυρούς του, τα κειμήλια και τα τόσα Ευρωπαικά προγράμματα που καταναλώθηκαν για καταγραφές των θησαυρών και την «οργάνωση» που έγινε εκεί επι Σημίτη, πολλοί λένε ότι εκεί γίνεται ακόμη μεγάλο ξέπλυμα χρήματος... διόρισε τον γυιο του στο γραφείο του Σαμαρά, υφισταμένου του Καραμανλή επι εποχής Βατοπαιδίου και τον διευθυντη του στο γραφείο του Παπαδήμου.

Εσείς μπορεί να ξεχνάτε... Εγω όμως συμεχίζω να θυμάμαι και να καταλαβαίνω γιατι στη χώρα δεν θα γίνει ποτέ ανάπτυξη. Ξέρω όμως και να περιμένω...
Keywords
Αναζητήσεις
ψυχαρης-εφραιμ
Τυχαία Θέματα