Αυτόνομα θα κατέβουν στις εκλογές οι Οικολόγοι Πράσινοι

Με πλειοψηφία σχεδόν 80% στο εκλογικό τους συνέδριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν την αυτόνομη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ιουνίου.
Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επικυρώθηκε επίσης η ομόφωνη πρόταση
του Πανελλαδικού Συμβουλίου να....
είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη, ενώ οι Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Κατά της πρότασης του ψήφισαν 2 σύνεδροι ενώ καταγράφηκαν και 5 λευκά.
Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε το 78% των ψήφων, ενώ η άποψη που υποστήριζε τις προεκλογικές συνεργασίες συγκέντρωσε το 18,1%. Το 3,9% ήταν λευκά.
Κοινή κάθοδο με ΔΗΜΑΡ βλέπει ο Κουβέλης
Κοινή κάθοδο θα πραγματοποιήσουν η ΔΗΜΑΡ με τους Οικολόγους Πράσινους για την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, όπως και την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με το αναγκαίο στοιχείο της μετενέργειας.
Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στο λογαριασμό του στο Facebook.
"Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και τον Σταύρο Λιβαδά, υπεύθυνο του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων" προσθέτει η ίδια ανάρτηση.
Για το ίδιο θέμα έχει υπάρξει από την περασμένη Παρασκευή σχετική ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.
http://news247.gr/e
Keywords
Τυχαία Θέματα