Αφήστε την Ελλάδα να πεθάνει

Ως τρομακτική χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της τρόικας ότι ετοιμάζεται να συναινέσει στην εκταμίευση της έκτης δόσης ενώ η Ελλάδα απομακρύνεται από τους δημοσιονομικούς της στόχους για το 2011.
Αυτό που εξηγεί σε έκθεσή της με τίτλο "The Greek Drip-feed Continues" η Gavekal, σύμβουλος του οίκου Marcuard, είναι ότι πρόκειται για ένα ταξίδι - αργό θάνατο για τη χώρα.
"Με την ύφεση της χώρας να.....
εκτιμάται τουλάχιστον στο 5,5% για φέτος και
την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ στο 170%, γιατί δεν αφήνετε τη χώρα να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί με ένα νέο και πιο ανταγωνιστικό νόμισμα;", σημειώνεται.
Σε εκείνους που φοβούνται ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας μοιάζει με την κατάρρευση της Lehman απαντά ότι οι δύο καταστάσεις δεν είναι ταυτόσημες και δεν μπορούν να συγκριθούν.
"Με το να δίνει η τρόικα χρήματα για την Ελλάδα, σημαίνει ότι προσποιείται ότι η χώρα είναι φερέγγυα", επισημαίνουν οι αναλυτές του οίκου.
Η συνεχιζόμενη διάσωση της Ελλάδας, όπως σημειώνεται. αντανακλά μια πραγματικότητα. Ότι το περσινό status quo των Ευρωπαίων συνεχίζεται... Και αυτό είναι κακό νέο", καταλήγει η ανακοίνωση.

http://news247.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα