Αεροψεκασμοι - Σημερα στη Θεσσαλονικη (Για τους δυσπιστους)

Ημουν και εγω δυσπιστος, γελουσα με τις θεωριες περι αεροψεκασμων και ελεγα οτι ειναι ψυχοπαθεις και ονειροπολοι οσοι τα πιστευουν. Σημερα λοιπον παρατηρησα τον ουρανο της Θεσσαλονικης και ειδα τα εξης:

Και μια-δυο ωρες αργοτερα, η κατασταση ειχε ως εξης:....






Παει ο γαλαζιος ουρανος, το μονο που βλεπει κανεις ειναι μια αχνη ασπρη-γκριζα
ομιχλη που δεν υπηρχε, και ενω η ημερα ξεκινησε με καταγαλανο ουρανο.
Εστω λοιπον οτι δεν ισχυει η θεωρια των αεροψεκασμων. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης:
1. Τι ειναι οι γραμμες της πρωτης εικονας; Ολοι ξερουμε οτι τα αεροπλανα αφηνουν καποια ιχνη λογω παγοποιησης κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. Οι γραμμες αυτες ουσιαστικα λιωνουν μετα απο λιγο. Εδω βλεπουμε ουρες χιλιομετρων που οχι μονο δεν λιωνουν (ειδικα σε μια ζεστη μερα οπως σημερα) αλλα απλωνονται προκαλωντας το νεφος της δευτερης εικονας.
2. Εστω οτι και παλι δεν ισχυει η θεωρια. Γιατι δεν βγαινει καποιο πανεπιστημιο να κανει μετρησεις της ατμοσφαιρας και να διαψευσει τις αερολογιες μας; Καποιος θα υπαρχει εκει που να καταλαβαινει οτι τα ιχνη παγοποιησης των αεροπλανων ΔΕΝ εχουν αυτη τη μορφη.
3. Η Πολεμικη Αεροπορια εχει υποψη της την εν λογω δραστηριοτητα; Αν οχι, γιατι δεν προβαινει σε αναγνωριση ΕΝΟΣ εστω υποπτου αεροσκαφους για να δει καποιος απο κοντα τι συμβαινει. Το πολυ πολυ να μην δει τιποτα και να προσγειωθει χωρις κανενα στοιχειο. Δεν μπορω καν να φανταστω το ενδεχομενο η Π.Α. ως ενα απο τα τελευταια προπυργια της εθνικης μας ακεραιοτητας να επιτρεπει τετοια δραστηριοτητα. Εκτος και αν τα αεροπλανα που εκτελουν τους (υποτιθεμενους) ψεκασμους δηλωνονται ως επιβατικα. Αλλα και παλι, μια αναγνωριση δεν θα εβλαπτε κανεναν....
4. Ποιες ειναι οι γνωμες σας; Εγω εξακολουθω να ειμαι δυσπιστος, αλλα πλεον υπαρχουν στοιχεια που αρχιζουν να δειχνουν αδιασειστα. Βοηθηστε να βγαλουμε ενα συμπερασμα.

makedonΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα