PROFICIENCY – ADVANCED – LOWER : ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ από την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Σε μία περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, η αποδεδειγμένη και ολοκληρωμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Οι επιχειρήσεις ζητούν προσωπικό που να μπορεί να κατανοεί από καλά έως άριστα την Αγγλική γλώσσα σε γραπτό και ακουστικό επίπεδο. Αλλά, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, ζητούν προσωπικό που να μπορεί να ΜΙΛΑ και ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ σε.....
ανάλογο επίπεδο.

Πολλοί τα καταφέρνουν σχετικά καλά στην «παθητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας (κατανόηση γραπτού λόγου). Πόσοι όμως είναι αυτοί που τα καταφέρνουν εξίσου καλά και
στην «ενεργητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας, δηλαδή στο να μιλήσουν και να γράψουν Αγγλικά οι ίδιοι;

Τα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» παρέχουν στους σπουδαστές τους προγράμματα τα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραφή και ομιλία) και όχι μόνο στην ΠΑΘΗΤΙΚΗ χρήση της (κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστικών κειμένων).


Και, αυτονόητα, φροντίζουν οι γλωσσικές δεξιότητες που θα αποκτήσετε να πιστοποιηθούν με την απόκτηση του Lower, του Advanced και του Proficiency, προετοιμάζοντάς σας γρήγορα και αποτελεσματικά για τις αντίστοιχες εξετάσεις.


Η κατοχή του Lower, του Advanced και του Proficiency πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να μιλάει, να γράφει και να καταλαβαίνει Αγγλικά σε καλό και άριστο αντίστοιχα επίπεδο, καθώς έχει εξεταστεί επιτυχώς ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ:

- Παραγωγή προφορικού λόγου

- Παραγωγή γραπτού λόγου

- Κατανόηση γραπτού λόγου

- Κατανόηση προφορικού λόγου / ακουστικού κειμένου

H Ευρωδιάσταση σε καμία περίπτωση δεν θα σας προετοιμάσει για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας υποδεέστερα του Lower, του Advanced και του Proficiency, παρουσιάζοντάς σας τέτοια πιστοποιητικά ως δήθεν εφάμιλλα.
Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower. Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 10, 12 ή 16 μήνες. Στο μισό χρόνο (αντίστοιχα) μπορεί κάποιος να προετοιμαστεί για το Advanced.

H Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση μέχρι 25 Αυγούστου, κερδίζετε:

ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στο πρόγραμμα Start-Lower.
ΕΚΠΤΩΣΗ 29% (!) στο πρόγραμμα Link-Lower.
ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στο πρόγραμμα
Keywords
Τυχαία Θέματα