Mόσιαλος: Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει σύσσωμη το Μεσοπρόθεσμο !

Την εκτίμηση ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει… σύσσωμη το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή». Και μάλλον κάτι ξέρει, γιατί από σήμερα το πρωί ένας – ένας οι «αντάρτες» τα «μαζεύουν». Ο κ. Ρομπόπουλος είπε ότι θα υπερψηφίσει τελικά το πρόγραμμα, γιατί «τι άλλο να κάνουμε;»!

«Το
διακύβευμα είναι τί χώρα θέλουμε να ....
φτιάξουμε», είπε επιπλέον ο κ. Μόσιαλος, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ζήτησε από την αντιπολίτευση να κάνει πρόταση, ώστε να καταλήξουν από κοινού σε πρόεδρο και μέλη του Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Όσον αφορά την πολυσυζητήμενη συναίνεση επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση κάνει έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να έρθουν μαζί μας σε θέματα που συναινούν», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο κ. Μόσιαλο τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν σταματά στο Μεσοπρόθεσμο… με ότι αυτό συνεπάγεται!Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα