Lower σε 12-18 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν

Tαχύρυθμο πρόγραμμα για ενήλικες από την Ευρωδιάσταση.

Η κατοχή του πτυχίου LOWER αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο, καθώς αποδεικνύει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας που προσφέρονται προϋποθέτουν καλή γνώση Αγγλικών.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το LOWER MICHIGAN (ECCE) σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και αν δεν.....
έχουν ξανακάνει ποτέ Αγγλικά.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος μπορεί να προετοιμαστεί για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μήνες, παρακολουθώντας μαθήματα μόνο δύο φορές την εβδομάδα, με ευέλικτο ωράριο και χαμηλό κόστος. Τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.
Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές της που θα παρακολουθήσουν το παραπάνω πρόγραμμα προετοιμασίας για το Lower, να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα σε μία δεύτερη γλώσσα (πάλι μέχρι ένα επίπεδο αντίστοιχο του Lower) ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή), είτε παράλληλα είτε μετά το πρόγραμμα των Αγγλικών.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς και για τα θέματα «μαθήματα αγγλικών για ενήλικες - Lower Michigan – ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Lower για ενήλικες – Αγγλικά για ενήλικες - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr. Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα