Lower Michigan στην Ευρωδιάσταση, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά.

Η κατοχή του πτυχίου LOWER αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο, καθώς αποδεικνύει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το LOWER MICHIGAN (ECCE) σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και αν δεν έχουν ξανακάνει ποτέ Αγγλικά.
Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις
μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει ξανά για....
Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).
Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση μέχρι 25 Αυγούστου, κερδίζετε:

ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στο πρόγραμμα Start-Lower, 29% (!) στο πρόγραμμα Link-Lower και 65% (!) στο πρόγραμμα Lower 1-2.
Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης
γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον

εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών / αφορά τα

προγράμματα Start-Lower και Link-Lower).

Αν είστε δύο, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας μέχρι 25 Αυγούστου ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες για «Lower Michigan – ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Lower για ενήλικες – Αγγλικά για ενήλικες - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα