H μεγάλη απάτη: Πως κερδίσαμε τον 13ο & 14ο μισθό και χάσαμε τον 1ο, 2ο & 3ο !!

Παραδείγματα μισθωτών για να κατανοήσουμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν, απέχουν παρασάγγας από το «εν πνεύματι και αληθεία» και έχουν δώσει ... όρκο τιμής στο ... «εν χρήματι και αλητεία»

Γιώργος Αδαλής

Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες μια προσπάθεια κύκλων προερχόμενων από κομματικά γραφεία, να απαξιώσουν την άποψη που εκφράζω από τον Απρίλιο του 2010, για άμεση επιστροφή στη δραχμή! Αποψη που σαφώς είναι προσωπική και.....
όχι των AegeanTims.GR ή του συνόλου των συνεργατών μας!

Ειδικά στην περίοδο Απριλίου 2010 – Μαρτίου 2011, εξέφραζα την άποψη ότι μόνο και μόνο
αν «απειλήσουμε» με εθελούσια έξοδο από το Ευρώ, η Μέρκελ και οι διεθνείς τοκογλύφοι, θα επέλυαν αυτομάτως και μέσα σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα της Ελλάδος! Πολύ απλά διότι οι ίδιοι το δημιούργησαν με σκοπό την Γερμανική Παντοκρατορία εντός της Ευρωζώνης και ένα γεγονός εθελούσιας εξόδου χώρας από το Ευρώ, θα διέλυε τα σχέδιά τους και κυρίως θα έσωσε την οικονομία μας!

Αντίθετα, ο κ.Παπακωνσταντίνου, υπέγραψε από μόνος του μια δανειακή σύμβαση μαμούθ, ύψους 110 δις ευρώ!

Και υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο, ότι με την υπογραφή του Μνημονίου 1, δεν δίστασα να γράψω σε άρθρο που έκανε το γύρο του διαδικτύου τότε αλλά και να παραχωρήσω τηλεοπτική συνέντευξη γιατί θεωρούσα ότι το Μνημόνιο θα είναι η καταστροφή της Ελλάδας!

Τότε λοιπόν, διάφοροι απίθανοι και απίστευτοι τύποι, όργωναν τα κανάλια, και προσπαθούσαν να εξηγήσουν, ότι το Μνημόνιο είναι η σωτηρία της χώρας! Η μνημόνιο ή χρεοκοπία έλεγαν τότε!

Στο προσωπικό μου site adalis.gr, είχα αντιστρέψει το σύνθημα του σάπιου πολιτικού συστήματος, γράφοντας, ότι «Το μνημόνιο θα φέρει χρεοκοπία»! Και είχα γράψει μετά βεβαιότητας, ότι είμαι σίγουρος ότι κανείς από την Κυβέρνηση δεν το έχει διαβάσει!

Όπως κι έγινε!

Επρεπε να χάσουμε δύο πολύτιμα χρόνια, για να παραδεχτούν άπαντες, ότι το Μνημόνιο ήταν καταστροφικό για τη χώρα, ότι μας οδήγησε στην καταστροφή αντί να μας σώσει καθώς και ότι ακόμη και υπουργοί δεν το είχαν καν διαβάσει!

Σήμερα, έρχονται και πάλι και μας λένε να υποκύψουμε στον εκβιασμό της Μέρκελ και τον κατόχων CDS, με το σύνθημα «ή νέο Μνημόνιο ή χρεοκοπείτε» !

Και μας το λένε με το ίδιο θράσος όπως και το 2010!

Και απορώ:

Πόσες φορές πρέπει να … χρεοκοπήσουμε για να κερδίσει η Μέρκελ τις επόμενες εκλογές στη Γερμανία;

Μια, δύο, τρεις ;;;

Επί της ουσίας με τις απίστευτες αυτές πολιτικές και τις απαράδεκτες αυτές οικονομικές θεωρίες, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. , έχουν καταφέρει να χρεοκοπήσουν τη χώρα μας τέσσερις φορές από το διάστημα 4/2010 ως και σήμερα!

Και όλες αυτές οι γελοιότητες που εκφράζουν οι πολιτικοί μας η ηγέτες απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια!

Όταν τέσσερις φορές, φτάσαμε στο σημείο, να παραδέχονται, ότι αν δεν πάρουμε την τάδε δόση του δανείου πάμε για χρεοκοπία, τότε στην ουσία έχουμε ήδη χρεοκοπήσει, και όλα τα άλλα είναι προφάσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα