H ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία στο "Σκάι", αλλά οι εργαζόμενοι...φοβούνται τον Αλαφούζο

Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο "Σκάι", αφού κάποια στιγμή ο ίδιος ο Αλαφούζος είχε φροντίσει να"πετάξει" έξω τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ. Μάλιστα τότε ο Αλαφούζος τους είχε πει: "Δεν έχετε ανάγκη τα συνδικαλιστικά σωματεία, θα σας παρέχω εγώ...ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Βέβαια, το μόνο που τους προσφέρει είναι εκδικητικές απολύσεις. Παρά την απεργία που είχαν
προκηρύξει οι ενώσεις, για τις.....
εκδικητικές απολύσεις των Λάμπρου Παπαδογιάννη και Κώστα Οικονόμου. Στις οποίες προέβη η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ», επειδή δεν υπέκυψαν στις πιέσεις για υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων με περαιτέρω μείωση των ήδη μειωμένων αποδοχών τους. Οι εργαζόμενοι στο skai.gr προτίμησαν να κάνουν το χατίρι της εργοδοσίας και να...μην απεργήσουν.
Το κακό για τους εργαζόμενους στο συγκρότημα του Φαλήρου είναι ότι δεν έχουν ακούσει το ρητό που λέει: "Αν καίγεται το σπίτι του γείτονα, σύντομα η φωτιά θα φτάσει και στο δικό σου".
Γιατί δεν θα αργήσει η ώρα που η διοίκηση του σταθμού θα προχωρήσει σε νέες περικοπές, ατομικές συμβάσεις και απολύσεις αφού έχουν καταφέρει να περάσουν ένα καθεστώς "εργασιακής τρομοκρατίας" στους εργαζομένους.

http://pressarismenos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα