Aρχίζουν να το ομολογούν οι εγκληματίες της Ελλάδας!!! Παπακωνσταντίνου: «Θα περάσουμε δύσκολα χρόνια»

Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, περάσαμε, περνάμε και θα περάσουμε δύσκολα χρόνια, σημείωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο περιθώριο Συνεδρίου που διοργάνωσε η «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς», αποδίδοντας την οικονομική καχεξία της χώρας στο «στρεβλό αναπτυξιακό μοντέλο» πάνω στο οποίο βασίστηκε... τόσα χρόνια. Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος: «Αυτό όμως δεν σημαίνει
ότι δεν....
υπάρχει προοπτική», είπε, προσθέτοντας ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται θα φέρουν δημοσιονομική προσαρμογή και νέες θέσεις εργασίες.

Μιλώντας στο Συνέδριο (το οποίο είχε τον θεματικό τίτλο «Κράτος και Διαφθορά», ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε «έγκλημα» τη φοροδιαφυγή επισημαίνοντας ότι η μεγάλη έκταση που έχει λάβει αποτελεί ένα από τα βασικότερα προβλήματα εξαιτίας των οποίων δεν μπορεί να ορθοποδήσει η οικονομία.

Επανέλαβε, τέλος, ότι η δραστική μείωση του αριθμού των Δ.Ο.Υ από 300 σε περίπου 80, μαζί με σειρά άλλων δράσεων, θα βοηθήσει ώστε να παταχθεί η διαφθορά στον τομέα αυτό. «Οι πολίτες πρέπει να μείνουν έξω από τις Δ.Ο.Υ», σχολίασε.

http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα