Aπό pressarism​enos, όλες οι νέες εξελίξεις μετά την τροπολογία της ντροπής και την στροφή υπέρ του Κουρή!!

Τροπολογία - σκάνδαλο στη Βουλή, που δικαιώνει τον Κουρή σε βάρος των απλήρωτων του Alter(!) Ποιά τα ανταλάγματα που έδωσε ο Κουρής στις πλάτες 700 εργαζομένων..

...και δίνει το δικαίωμα στους καναλάρχες, αν επιθυμούν να διακόψουν το αναλογικό σήμα του σταθμού, αν αυτοί το επιθυμούν; Με αυτή την τροπολογία δίνει δηλαδή η πολιτεία δικαίωμα στον Κουρή,...

...να σταματήσει το σήμα που εκπέμπει ο Σταθμός με τα μηνύματα των απλήρωτων εργαζομένων. Πριν λίγους μήνες ο ΓΑΠ
έκανε λόγο στη Βουλή για το ότι είναι σκάνδαλο, να δίνονται υπέρογκα δάνεια σε κανάλια που έχουν χρεοκοπήσει και τα οποία θα πρέπει να κλείσουν...φωτογραφίζοντας το Alter. Τώρα η πολιτεία με τροπολογία -που πέρασε νύχτα- δίνει δικαίωμα στους ιδιοκτήτες να διακόπτουν την εκπομπή του αναλογικού σήματος του σταθμού για οποιονδήποτε λόγο...
...Και ως γνωστό ο μοναδικός ιδιοκτήτης που έχει λόγο να διακόψει το σήμα του σταθμού του, είναι ο Κουρής, που έχει βαρεθεί να ακούει από την συχνότητα του σταθμού του, τους 700 απλήρωτους να του αφιερώνουν: "Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω"!

Τα ανταλλάγματα που πήρε ο γνωστός...παραγωγός περγαμόντο...θα φανούν στην πορεία, αφού όταν σας γράφαμε ότι κάποιοι προτιμούν το Alter να παίζει "μπάρες" και όχι ντοκιμαντέρ, όπως το debtocracy, που ξεσκεπάζει το οικονομικό πείραμα σε βάρος της Ελλάδας και υπέρ των τραπεζών, δικαιωθήκαμε (πατήστε εδώ).

Το ότι εδώ και λίγες ημέρες παρατηρείται μια προσπάθεια από τη κυβέρνηση να πείσει τους ιδιοκτήτες καναλιών, να ρίξουν τους αντιμνημονιακούς τόνους, φαίνεται να πιάνει τόπο. Ας μη ξεχνάμε το κόψιμο της εκπομπής του διευθυντή του Ράδιο 9, Μάνου Κακλαμάνου, όπου μαζί με τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, τα "έχωναν" στους υποστηρικτές της νέας δανειακής σύμβασης.

Σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε δημόσια και με τον πιο κυνικό τρόπο, πως αυτός πήρε τηλέφωνο τον Κοντομηνά για να διώξει τον Καζάκη: "Έπρεπε να το είχα κάνει...νωρίτερα" τόνισε, λίγο πριν κάνει "πιρουέτα" και προσχωρήσει στη ΝΔ που όπως δήλωνε , δε θα πήγαινε ποτέ.

Πάντως, στην περίπτωση του Κουρή που είναι γνωστός...για τα Κεφαλονίτικα παζάρια, μη σας κάνει εντύπωση, αν δείτε αύριο στο εξώφυλο της "Αυριανής": Σώθηκε η χώρα, χάρη στη νέα δανειακή σύμβαση"!

Θα επανέλθουμε γιατί βλέπουμε μια απεγνωσμένη προσπάθεια της...διορισμένης κυβέρνησης να χειραφετήσει αντικυβερνητικά μέσα...κάνοντας διευκολύνσεις στους καναλάρχες μέσω τέτοιου τύπου...τροπολογιών
Read more: http://pressarismenos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα