Alter: Περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση

Η κατʼ αρχήν θετική ανταπόκριση των εργαζομένων του Alter στην απόφαση του Πρωτοδικείου να γίνει δεκτή η αίτηση υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99 διαδέχτηκε απʼ την συγκρατημένη αισιοδοξία για τις από εδώ και πέρα εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο κανάλι περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση και το σκεπτικό της που θα ξεκαθαρίσει τις λεπτομέρειες για το τι συνεπάγεται η εξέλιξη για το μέλλον των συναδέλφων στο κανάλι.
Σε πρώτη φάση,
χθες και.....
σήμερα εξοφλήθηκαν (τουλάχιστον στη μεγάλη πλειονότητα τους) οι εργαζόμενοι για τον μήνα Ιούλιο, αλλά τα οφειλόμενα παραμένουν αρκετά, καθώς φθάνουν ως και τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών. Το Argo fund που θα είναι ο βασικός μέτοχος πιθανότατα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα προχωρήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με αυτονόητες εξελίξεις γύρω απʼ την μετοχική σύνθεση.
Το ποσοστό της οικογένειας Κουρή αναμένεται να πέσει κάτω απʼ το 50%, ενώ ακούγονται διάφοροι φορείς (όχι μόνο ελληνικής προέλευσης) που θα μπουν στο Δ. Σ. Ο οικονομολόγος, κ. Κουμής που αναλαμβάνει χρέη διαμεσολαβητή, θα έρθει σε επαφή με τις τράπεζες και τους υπόλοιπους πιστωτές, ώστε να καθοριστεί ο χρονικός ορίζοντας αποπληρωμής των υποχρεώσεων του Alter απέναντι τους.
Θα πρέπει να τονιστεί πως η καθαρογράφηση της απόφασης και, ως εκ τούτου, η γνωστοποίηση του σκεπτικού της και των λοιπών λεπτομερειών αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

http://www.mediagate.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα