A. Χρυσανθακόπουλος: “Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε αλήθεια για το λιμάνι της Πάτρας!”

Τελικά σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα, πως μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν αληθής, όταν έλεγε ότι δεν είχε σταλεί καμία επιστολή από τον προηγούμενο υπουργό Ναυτιλίας, προς τον υπουργό Οικονομικών, που να συναινεί στην παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στην πόλη“.

Σε αυτή την δήλωση προέβη, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μετά ........
την επιτυχή συνάντηση της αντιπροσωπείας της πόλης, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με τον υφυπουργό Άδωνη Γεωργιάδη και την ευνοϊκή κατάληξη του αιτήματος της απόδοσης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, στους πολίτες της.

Παράλληλα, ο Αχαιός βουλευτής ξεκαθάρισε ότι “πλέον, με την άμεση κοινοποίηση της επιστολής του Ο.Λ.ΠΑ. από τον Άδωνη Γεωργιάδη προς τον υπουργό Οικονομικών, πρωτοκολλημένη και επίσημη, το μόνο που απομένει για να λήξει θετικά η υπόθεση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, είναι η υπογραφή του κ.Βενιζέλου“.

Εκτός των άλλων πάντως, επιβεβαιώθηκε περίτρανα κατά τη συνάντηση, η από καιρού αποκάλυψή του κ. Χρυσανθακόπουλου, ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας δεν παρουσίαζαν στον πολιτικό τους προϊστάμενο την επίμαχη επιστολή του ΟΛΠΑ προς το υπουργείο, στην οποία αναφερόταν η σύμφωνη γνώμη του ανωτέρω Οργανισμού για την αποδοχή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αχαιός βουλευτής, επαινέθηκε δημόσια για τον ρόλο του στην υπόθεση από τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στην Πατρινή αντιπροσωπεία ο υφυπουργός:

“Αντί ο κ. Χρυσανθακόπουλος να μου ευχηθεί ως είθισται «καλή επιτυχία» όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, το πρώτο που μου είπε ήταν για το λιμάνι της Πάτρας.

Και φρόντιζε να μου το υπενθυμίζει τουλάχιστον 5 φορές κάθε ημέρα! Παράλληλα, ο κ. Χρυσανθακόπουλος μου επισήμανε από την αρχή τον αρνητικό ρόλο των υπηρεσιών, απέναντι στο πρόβλημα“.

Πάντως ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. σε συνέχεια των δηλώσεών του, επισήμανε, με δεικτικό ύφος:

“Η αλήθεια είναι ότι και ο νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο οποίος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, υπήρξε εντελώς δύσθυμος για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου.

Ως ΛΑ.Ο.Σ. αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι αποδείχθηκε στην πράξη, πως ό,τι λέμε, το εννοούμε και το πράττουμε με συνέπεια. Και σίγουρα όλοι αναγνώρισαν, ότι το πρόβλημα ξεκλειδώθηκε, με την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης“.
Και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Αχαϊκής πρωτεύουσας:

“Στους Πατρινούς λέω με σεμνότητα, ότι το να πράττω το καθήκον μου, το θεωρώ χρέος προς την πόλη και τους κατοίκους της.

Θέλω επίσης να σημειώσω, ότι το παρατεταμένο και ζωηρό χειροκρότημα που εισέπραξε ο κ. Γεωργιάδης από ολόκληρη την αντιπροσωπεία της πόλης στο γραφείο του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σ
Keywords
Τυχαία Θέματα