10 μέρες

Δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει πού βρισκόμαστε αλλά οι μέρες που διανύουμε, οι επόμενες 10 πάνω-κάτω, είναι οι σημαντικότερες για εμάς ώστε να απαλλαγούμε από τους προδότες και να σώσουμε τη χώρα μας και την ίδια την επιβίωση και το μέλλον μας!
Δανειζόμενος από το γνωστό τίτλο του βιβλίου που αναφέρεται σε μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικοπολιτικές επαναστάσεις, θέλω να σας θυμίσω ότι έχουμε να κάνουμε με μία μάχη ουσίας ενάντια στους ....
προδότες που προσπαθούν να βάλουν οριστική ταφόπλακα στην ίδια την ύπαρξη της χώρας!
Ειλικρινά δε γνωρίζω πόσοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα
αυτών που γίνονται και υπογράφονται δεσμεύοντας της χώρα και πόσο έντεχνα δένουν τις συμφωνίες για τη λεηλασία, αλλά θα προσπαθήσω επιγραμματικά να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει βγάζοντας τα “σκουπίδια” ή το “περιτύλιγμα” που μας πετάνε για να χάνουμε την ουσία…

Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τον προδότη Βενιζέλο και το τραπεζορομπότ που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ελέω ντόπιων πραξικοπηματιών, είναι ότι πρόκειται για “ιστορική συμφωνία”!
Και πρωτόγνωρη θα προσθέσω…
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη συμφωνία στην ιστορία που χώρα να παραδίδεται τόσο εύκολα, γρήγορα και φτηνά στα χέρια ξένων από ντόπιους προδότες!
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη συμφωνία που τα συμφέροντα των δανειστών να παρουσιάζονται ως απαιτούμενα των δανειζομένων! (π.χ. Παρακαλάμε να μας εποπτεύουν!!!)
Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο που μία χώρα δεσμεύεται ότι πρωταρχικό καθήκον είναι να εξοφληθούν οι δανειστές και όχι να επιβιώσουν οι πολίτες της!
Σίγουρα δεν υπάρχει προηγούμενο που το ξεπούλημα βαφτίζεται επιτυχία(!) και το τοκογλυφικό δάνειο “παροχή βοήθειας” !
Δεν ξέρω αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιου θράσους και τέτοιου επιπέδου προδοσίας αλλά μάλλον και αυτό ανήκει στα ιστορικά δεδομένα όσων διαδραματίζονται!

Ας δούμε λοιπόν περιληπτικά τι έπραξαν και τι προσπαθούν να νομοθετήσουν για να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η καθολική και δυναμική αντίδρασή μας…

Βάζουν όλη τη χώρα ενέχυρο έναντι ενός (ακόμα) επαχθούς και τοκογλυφικού δανείου 130δις το οποίο θα χρεώνεται εντόκως στον Ελληνικό λαό αλλά θα πηγαίνει όλο σε αυτούς που το εκδίδουν για να διασφαλίσει την αποπληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων προηγούμενων δανείων που έχουν ήδη αποπληρωθεί στο πολλαπλάσιο!
Για την εξασφάλιση του επαχθούς δανείου, που βαφτίζεται για επικοινωνιακούς λόγους “οικονομική βοήθεια”, η χώρα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία και εθνική κυριαρχία!
Με το PSI που επικοινωνιακά εμφανίζεται ως “επικερδές” οι δανειστές όχι μόνο ανταλλάσσουν τα ομόλογα, που στη δευτερογενή αγορά έχουν γύρω στο 20% της αξίας τους, στο 45-50% (+25-30%), αλλά μετατρέπεται και το δίκαιο που διέπει τα ομόλογα από το ελληνικό στο αγγλικό!
Από το αγγλικό δίκαιο διέπονται και όλα τα νέα δάνεια από ΕΕ-ΔΝΤ που έχουν μετατρέψει το χρέος σε ιδιώτες σε διακρατικό δανεισμό! Έτσι παλιός και νέος δανεισμός διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και δικάζονται στο
Keywords
Τυχαία Θέματα