" Η πόλη του Βόλου καίγεται ! ! ! "

"Οδομαχίες στον Βόλο!"

Βόλος καίγεται!"

"Σοβαρά επεισόδια στον Βόλο!"

"Μάχες σώμα με σώμα στον Βόλο!"...

Αυτοί είναι οι τίτλοι που όλοι θα περιμένανε να δούνε αναρτημένους στα «ενημερωτικά» sites λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση μίας ακόμη «αμερόληπτης επιτροπής», της ΕΕΑ, που καταδικάζει την ομάδα του Ολυμπιακού
Βόλου με την ποινή του αφανισμού!

Κατά την άποψή μας αυτή θα ήταν και η αναμενόμενη αντίδραση ανθρώπων, στο άκουσμα της είδησης πως κάποιοι «κύριοι», έτσι απλά, αποφάσισαν να «σκοτώσουν» κάτι που έμαθαν να αγαπούν από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους. Αυτή θα ήταν η αναμενόμενη αντίδραση ανθρώπων που....l
χάνουν την δουλειά τους γιατί η επιχείρηση που δούλευαν κάποιοι αποφάσισαν να την κλείσουν.

Αυτή την αντίδραση περίμεναν κι αυτοί που ήξεραν από νωρίς την απόφαση και είχαν φροντίσει να προστατέψουν τους υποτιθέμενους στόχους του εξαγριωμένου πλήθους που θα έβγαινε στον δρόμο και θα έκαιγε τα πάντα στο διάβα του. Προστατευόμενοι στόχοι, οι γνωστοί: τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και το πολιτικό γραφείο της αντιπροέδρου της βουλής κ. Ροδούλας Ζήση.

Κι όμως, ο μόνος καπνός που ανέδυε από το σημείο που συγκεντρώθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήταν ούτε από μολότοφ, ούτε από καμένους κάδους ούτε κι από καμένες τράπεζες. Ο καπνός ήταν από τα λουκάνικα και σουβλάκια που έψηναν γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο διάλεξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού να αντιδράσουν στις επαναλαμβανόμενες εξοντωτικές για την ομάδα που αγαπούν, αποφάσεις. Με λουκάνικα, με μπύρες και με συζήτηση. Με ήθος πάνω απ’ όλα!

Αποφάσισαν κόντρα στα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης που τους πνίγουν να δείξουν σεβασμό στον συμπολίτη και να μην δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της πόλης.

Αυτοί, «κύριοι», είναι οι φίλαθλοι που ΔΕΝ θέλετε στη Σούπερ Λιγκ. Προφανώς προτιμάτε εκείνους τους "φιλάθλους" που δίνουν τα ραντεβού του θανάτου. Προφανώς γιατί αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε. Μάλλον το ήθος των Βολιωτών φιλάθλων δεν ταιριάζει με το δικό σας, κι αυτός ίσως είναι κι ο σοβαρότερος λόγος για την αποβολή τους από αυτό που εσείς ονομάζεται «πρωτάθλημα σούπερ λιγκ».

http://e-volos.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα