Βυθίζουν τη χώρα στο πιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της!

Γράφει ο Μαγια

Παραδόθηκαν καιεπισήμως τα κλειδιά της χώρας στους «εταίρους» και δανειστές. Η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, βυθίζει τη χώρα στο πιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της. Τα βλέπουμε, τα βιώνουμε.Η διεφθαρμένη και ανίκανη πολιτική τάξη, σε συνεργασία με τα εγχώρια παράσιτακαι τους γερμανοτσολιάδες τουελληνικού Τύπου βαπτίζουν τη...... σωτηρία τωντραπεζιτών και των τοκογλύφων, «σωτηρία» της Ελλάδας και του λαού της!!!
Είναι
αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και τοσπαραγμό. Τελειώνουν ζωές. Διαγράφουν ανθρώπους. Εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό. Αλυσοδένουντα παιδιά μας.
«Νοιώθωανακουφισμένος από το αποτέλεσμα του Eurogroup», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξαπολύονταςεπίθεση εναντίον όσων καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση της ντροπής και τηςυποτέλειας.Ο Βενιζέλος, παρουσιάστηκεστην συνέντευξη Τύπου, με το γνωστό υπερφίαλο ύφος του σαν ο …σωτήρας της χώρας, εξοργίζοντας με το πέπλοατιμωρησίας που πρόσφερε στους ποικιλόχρωμους ληστές με τα λευκά κολάρα, οιοποίοι έχουν φυγαδεύσει τα παράνομα πλούτη τους στο εξωτερικό.Ικανοποιημένοι από τησυμφωνία εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του ιερατείου των προθύμων. Από τονΠαπανδρέου και τον Σαμαρά μέχρι τον Αδωνι και τον Στουρνάρα…"Η Ελλάδα δεν σώθηκεακόμα" παρά την έγκριση του νέου πακέτου στήριξης, υποστηρίζει η γερμανικήfinancial times η οποία σε σχόλιό της επισημαίνει: "Αν οιΈλληνες χαίρονται με τη συμφωνία που επετεύχθη τότε ... μάλλονβιάζονται".
Δεν είναι αξιόπιστο το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να βγάλειτη χώρα από το αδιέξοδο, υποστηρίζει ο νομπελίστας οικονομολόγος ΠολΚρούγκμαν. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι το πρόβλημα με το νέο πρόγραμμα είναι τοίδιο με όλα τα προηγούμενα. Σύμφωνα με τον κ. Κρούγκμαν, οι πολιτικέςλιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποιαδημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προςτο ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.Η βουλευτής Λούκα Κατσέλη, οικονομολόγος με διεθνή εμπειρία καιαναγνώριση, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν καταψήφιζε το διαβόητο άρθρο 37, είχεπροειδοποιήσει: «Αν ενδώσουμε στις παράλογες κι επικίνδυνες αξιώσεις της Tρόικας και των εγχώριωνυποστηρικτών των νεοφιλελεύθερων κι αναποτελεσματικών πολιτικών που μαςεπιβάλουν, οι πιέσεις θα ενταθούν και η ύφεση θα βαθύνει».Ηταν η περίοδος, πουο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, κινδυνολογώντας, έδινε διαπιστευτήρια υποδειγματικής υπακοής στουςΤροικανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα