Βρε καλώς το...καλόπαιδο: ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ, ο "αδιάφθορος" ελεγκτής - "σερίφης" με...ονοματεπώνυμο

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην ιστοσελίδα "Μακελειό", παρά τις σαφέστατες διαφωνίες μας ως προς τον τρόπο παρουσίασης και χειρισμού ενός τμήματος της ειδησεογραφίας, ότι στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που ενέχουν σαφέστατες πολιτικές προεκτάσεις κάνει εκπληκτική δουλειά.

Μία τέτοια περίπτωση συνιστά το τρέχον κυρίαρχο θέμα που περιστρέφεται...
γύρω από την αποτρόπαια "δολοφονία" του 19χρονου συμπολίτη μας που πλήρωσε το εισιτήριο του τρόλεϊ με τη ζωή του (θεμιτό, σύμφωνα με τη μοδάτη τσογλαναρία των βολεμένων ακρονεοφιλελεύθερων "πνευματικών" μουτζαχεντίν τύπου Διβάνη, Χωμενίδη, Τατσόπουλου
και των αντίστοιχων πολιτικάντικων περιττωμάτων επιπέδου Τζήμερου).

Το "Μακελειό" πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις και την κάλυψη των εξελίξεων γύρω από το θέμα, καλώντας ταυτόχρονα τους αναγνώστες του σε αγωνιστική επαγρύπνηση και καταγγέλλοντας με δριμύτατο τρόπο τη φάρα που οδήγησε και επικροτεί (ΚΑΙ) αυτή την τραγωδία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι εντόπισε κάτι που όλοι μας ψάχναμε τις τελευταίες ώρες: το ονοματεπώνυμο του..."ευσυνείδητου" ελεγκτή (ή, αφού εδώ περισσεύουν οι ειρωνείες, του εγκληματία - υπολειμματικού τσιρακίου της μνημονιακής χουντάρας που, όπως προτάσσουν τα αφεντικά του, έβαλε πάνω από την ανθρώπινη ζωή το 1,2 ευρώ του εισιτηρίου). Θεωρώντας την πληροφορία αξιόπιστη με δεδομένο τον ζήλο που επιδεικνύει η συγκερκιμένη ειδησεογραφική ομάδα στο εν λόγω μέγιστο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, αναπαράγουμε τη δημοσίευση, ζητώντας από τους αναγνώστες να αντιμετωπίσουν το (ξεκουκουλωμένο πλέον) ανδρείκελο με την συμπεριφορά που αρμόζει στην ελεεινή περίπτωσή του.

ΠΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ. ΔΕΞΙΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ

Ευσυνείδητος υπάλληλος πλην όμως δεξιός ο κύριος Νίκος Πλατής για τον οποίο αποφεύγεται στην ανακοίνωση του "αριστερού διανοούμενου" Χαλαζιά να γράψουν το όνομα του.Γιατί; Φοβάται ο δεξιός νταής τίποτα;Το μακελειο την υπόθεση θα την πάει μέχρι τέλους.

Ορίστε κύριε Πλατή. Σας περιμένουμε να μας πείτε την αλήθεια και να ανατρέψετε όλα όσα "ψέμματα και χαρακτηρισμούς", γράφουμε για σας, όπως μας κατηγορούν κάτι φασιστάκια εδώ μέσα.

ΥΓ. Όποιος γνωρίζει για τον παλληκαρά, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Από το makeleio
Keywords
Αναζητήσεις
makeleio νικος πλατης
Τυχαία Θέματα