ΒΙΝΤΕΟ-Οξύτατη αντιπαράθεση Δένδια –Λαφαζάνη

Έβαλε θέμα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στη Βουλή για την καταγγελία που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης...
Αναλυτικά, πυρά εκατέρωθεν εξαπέλυσαν ο Νίκος Δένδιας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης,
με αφορμή την ενέργεια βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν ελέγχους σε αστυνομικούς με πολιτικά, κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Δένδιας, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «αντιποίηση αρχής», ενώ κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη.

«Φωτογράφησαν τους αστυνομικούς και ανάρτησαν στο site left.gr τις φωτογραφίες τους, στοχοποιώντας τους ευθέως στον αντιεξουσιαστικό χώρο ενόψει των ημερών. Αυτά συνιστούν αδίκημα αντιποίησης της αρχής. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να προστατεύσει την ΕΛΑΣ και περιμένω να αποκηρύξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το περιστατικό και να δηλώσει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί», τόνισε ο υπουργός.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, από την πλευρά του, κατηγόρησε τον κ. Δένδια για βρώμικες καταγγελίες» και για τέλεση του αδικήματος «του ακροδεξιού παραληρήματος».

«Απορώ με τον Υπουργό που είναι ασυγκράτητος και κάνει βρώμικες καταγγελίες που έρχονται από το παρελθόν και είναι κολλημένες στη δεκαετία του 1950. Είμαστε στο 2012, όχι στο 1950.

Εσείς κύριε Υπουργέ κάνετε αδίκημα ακροδεξίου παραληρήματος και ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Δεν υπάρχει καμία αντιποίηση αρχής. Σας επιστρέφουμε τις καταγγελίες. Δεν θα μας γυρίσετε σε άλλες εποχές» απάντησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα