Τροϊκανή ολιγαρχία

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Τρεις μέρες συζητούν ο Γιωργάκης με τον Αντωνάκη για ναβρουν πρωθυπουργό. Αλήθεια γιατί παιδεύονται;Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό. Την Μέρκελ. Υπάλληλο ψάχνουν πουνα εκτελεί με γερμανική ακρίβεια τις οδηγίες.
Ασε που τελικά ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης συζητούν, ηΜέρκελ και ο Σαρκοζί θα αποφασίσουν.
Δημοκρατικότατα. Και μετά θα βλέπουμε την κυβέρνηση εθνικήςκαταστροφής
και θα νιώθουμε υπέρ του δέοντος υπερήφανοι για....... την εθνική μαςκυριαρχία.
Έχουμε φτάσει σε τέτοια σημεία που χρειάζεται η υπογραφήυπεύθυνης δήλωσης για την νομιμοφροσύνη μας σε σχέση με τα μέτρα που θα μαςεπιβάλλουν.
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στην κυβέρνηση, Τραπεζίτες στην εξουσία.
Όσα ονόματα και αν ακούστηκαν, με κυρίαρχο και το πιο πιθανότου Παπαδήμου, είναι τα απολύτως αρεστά στους τραπεζίτες.
Εξάλλου το όλο θέμα είναι να σωθούν οι τράπεζες. Άρα πρέπεινα επιλεγεί κάποιος που θα κάνει πιο σωστά αυτήν την δουλειά.
Τελικά ο Αντωνάκης μετά την δέσμευση του ότι θα τιμήσει τιςυπογραφές της χώρας θα ψηφίσει και την ολοκλήρωση της καταστροφής. Για να μαςπροτείνει στην συνέχεια να τον επιλέξουμε να μας σώσει.
Αλλά εντάξει. Θα επαναδιαπραγματευτεί. Το χρώμα του μελανιούπου θα είναι γραμμένες οι οδηγίες της Μέρκελ.
Όλα και όλα. Δεν θα δεχθεί με τίποτα να είναι πράσινο τοχρώμα. Αποτελεί κόκκινη γραμμή. Άντε να δεχθεί να ψιλοπρασινίζει.
Megaλη χαρά για την κάτι σανσυγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που επιτέλους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ναολοκληρώσουν το έργο που έχουν ξεκινήσει από την μεταπολίτευση.
Πριν από εκεί είχαμε πάλι παρόμοιες κυβερνήσειςεθνοσωτήριες. Και η πίκρα φτάνει μέχρι την σύσταση του ελληνικού κράτους.
Η οποία έγινε μετά την επανάσταση του 1821 η οποία δικαιώθηκε από την ναυμαχία του Ναβαρίνου.
Καθόλου περίεργο λοιπόν που αυτά τα δύο κόμματα συνεργάζονται.Δεν τους χωρίζει τίποτα παρά μόνο η μανία τους να έχουν το κουτάλι της εξουσίαςγια να τρώνε άνευ παρέας.
Κατά τα άλλα το ένα κόμμα συναγωνίζεται το άλλο στο ποιο θαείναι πιο νεοφιλελεύθερο. Δηλαδή ποιο θα εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα τωναγορών.
Ο Αντώνης ο σφουγγαράκης, παρόλες τις κρύες δικαιολογίεςδικαιολογεί απολύτως το «σφουγγαράκης» καθώς σβήνει με μεγάλη ευκολία τιςόποιες υποτίθεται θέσεις του.
Ο Καρατζαφέρης έμεινε στην απέξω. Και ως κλασικόςκωλοτούμπας ισχυρίστηκε ότι από μόνος του δεν θέλησε να συνεργαστεί.
Ναι, και εγώ αρνήθηκα το τζακ ποτ του tzoker. Θέλω να γίνω πλούσιος με τονιδρώτα μου. Όπως τόσοι και τόσοι άξιοι συμπολίτες μας που χτυπώντας υπερωρίεςκατάφεραν να έχουν εκατομμύρια στον λογαριασμό τους.
Το ΠΑΣΟΚ βλέπει τις πέτρες όλο και πιο κοντά και δεν θέλεινα κυβερνά μόνο του. Η ΝΔ θέλει να γίνει κυβέρνηση χωρίς να κυβερνά. Το ΚΚΕπεριμένει την επανάσταση για να κυβερνήσει, αλλά αυτή η επανάσταση θα πρέπει ναέχει την προηγούμενη έγκριση του κόμματος. Που δεν την δίνει για να μηνκατηγορηθεί ότι δεν είναι θεσμικό. Ο Καρατζαφέρης θέλει να κυβερνήσει όπως καινάναι αλλά δεν τον π
Keywords
Τυχαία Θέματα