Το μνημονιακό ζεύγος να αφήσει τις …χάντρες και να κουρέψει τα χρέη των απελπισμένων

Γράφει ο Μαγια
Οι κομματικοί θίασοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν ξεπεράσεικάθε όριο ιλαρότητας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το πώς θα ξαναστήσουν το θεατρικόσκηνικό της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.Με σημαία τη ,,,σωτηρία του πατρίδας (για πολλοστή φορά) θαμοιράσουν πάλι καινούργιες και απατηλές υποσχέσεις.Βενιζέλος, Σαμαράςπολλά θα βρουν, που να τους ενώνουν και ταυτόχρονα να τους χωρίζουν, για ναεκβιάσουν τους πολίτες τις........ προεκλογικές
εβδομάδες που έρχονται. Είναιαδίστακτοι και το έχουν δείξει. Με υποκριτικές «συγνώμες» τολμούν νααποσείσουν τους τόνους ευθύνης που έχουν για τον εξευτελισμό της χώρας και τηνεξαθλίωση του λαού.
Προσέξτε τογαιτανάκι που παίζεται με την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, πουεισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!Είναι ικανοί να εμπορευτούν ακόμηκαι την απελπισία των θυμάτων της καταστροφικής πολιτικής τους. Μόνο τυχαία δενδιαρρέουν οι γαλάζιοι μαυρογιαλούροι, πως «επεξεργάζονται σχέδιο για τη ρύθμισητων ιδιωτικών χρεών»... Εάν είχαν τέτοια πρόθεση, εάν όντως ένοιωθαν τα βογκητά της κοινωνίας,θα έπρατταν το αυτονόητο. Θα ανέσυραν την καταχωνιασμένη πρόταση νόμου τηςΚατσέλη και των λοιπών βουλευτών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για το «κούρεμα» τωνχρεών των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας.Ιδού, τι προβλέπει η πρόταση νόμου,που τα καθεστωτικά Μέσα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενα, φρόντισαν να μη λάβειδημοσιότητα:α) «Κουρεύονται» όλα τα καταναλωτικά,επαγγελματικά και στεγαστικά δάνεια των φυσικών προσώπων και προσωπικώνεταιρειών 30%, αν το σταθερό ετήσιο εισόδημά τους μειώθηκε κατά 20% από τότεπου υπεγράφη η δανειακή σύμβαση.β) Οι άνεργοι, επιπλέον, μπορούν ναζητήσουν την αναστολή εξυπηρέτησης του δανείου τους για 2 χρόνια.γ) Απαγορεύεται ο πλειστηριασμός ακινήτωντων παραπάνω οφειλετών μέχρι 31.12.2018, ενώ παρατείνεται η αναστολήπλειστηριασμών μέχρι 31.12.2015 για απαιτήσεις μέχρι ποσού 300.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα