Το καθεστώς Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους ιθαγενείς...


... όπως περίπου το κράτος του Ισραήλ τους Παλαιστινίους...

Ο Μπακογιάννης προσπαθεί να βγάλει τον Δούκα φιλοτρομοκράτη γιατί τον στηρίζει ένα μέρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Ανυπότακτης Αθήνας, η οποία εξέλεξε δημοτική σύμβουλο την Ιωάννα Κούρτοβικ που έχει διατελέσει δικηγόρος του Κουφοντίνα.

Στη Θεσσαλία, η κυβέρνηση εκβιάζει... δια στόματος Αυγενάκη, τους ψηφοφόρους πώς αν δεν εκλέξουν ξανά τον Αγοραστό δεν θα πάρουν

τις αποζημιώσεις για τις πλημμύρες.

Στο Χαλάνδρι, ο Άδωνις απειλεί τον κόσμο ότι αν επανεκλέξουν τον Ρούσσο ο δήμος δεν θα πάρει λεφτά από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αφήνουν επίσης να εννοηθεί ότι ο νυν δήμαρχος είναι και αυτός φιλοτρομοκράτης γιατί είχε βάλει μια σημαία, όχι της Χαμάς, αλλά της Παλαιστίνης στο δημαρχείο. Όχι τώρα, αλλά παλιότερα στην επέτειο της Νάκμπα – της εθνοκάθαρσης των Παλαιστινίων το 1948.

Το καθεστώς Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους ιθαγενείς όπως περίπου το κράτος του Ισραήλ τους Παλαιστινίους.

Τους απειλεί ότι αν δεν ψηφίσουν τους εκλεκτούς του θα τους κόψει τα λεφτά, όπως έκοψε το Ισραήλ το ρεύμα, το νερό και τα τρόφιμα στη Γάζα. Με το πρόσχημα ότι στηρίζουν και οι μεν και οι δε τους τρομοκράτες.

Όπως το Ισραήλ θεωρεί όλη την Παλαιστίνη ιστορική ιδιοκτησία του και τους Παλαιστίνιους καταχραστές της φιλοξενίας του, έτσι και η οικογένεια Μητσοτάκη μεταχειρίζεται την Ελλάδα σαν τσιφλίκι της και τους Έλληνες ως υπηκόους της, τους οποίους ανέχεται αρκεί να συμπεριφέρονται σωστά. Να μην αμφισβητούν δηλαδή τις επιθυμίες της Αγίας Οικογενείας.

Κατόπιν τούτων, μην εκπλαγείτε αν την Κυριακή το βράδυ η κυβέρνηση δώσει εντολή στους κατοίκους να εκκενώσουν σε 24 ώρες το Χαλάνδρι, την Αθήνα και τη Θεσσαλία, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν τους εκλεκτούς της. Μετά θα στείλει τα Ραφάλ να τους βομβαρδίσει.

Dimitris Tsirkas (FB)

Keywords
Τυχαία Θέματα