Το καρεκλάτο

Γράφει ο Μικρός ΦωκίωνΤης εθνικής συνεννοήσεως γίνεται. Η κόρη του επίτιμου και οκωλοτούμπας που ονειρεύεται εξουσία συμπλέουν με την θέση του αποτυχημένουΠΑΣΟΚ.
Ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης λέει και ξελέει θέλοντας μονά ζυγάδικά του. Και να υπογράψει την σύμβαση και να μην υπογράψει τα μέτρα που τηνακολουθούν, και να συμμετέχει στην κυβέρνηση και να χρεωθεί άλλος το πολιτικόκόστος.

Και όλα αυτά για να οδηγηθούμε σε μια .....
άτακτη χρεοκοπία. Μετάτην άτακτη χρεοκοπία
του πολιτικού συστήματος.

Το βασικό είναι ότι αυτήν την πολιτική την επέβαλλαν 153 ή154 ή 155 βουλευτές και είχαν απέναντι τους 10 εκατομμύρια Έλληνες ενώ μετά τηνεθνική κυβέρνηση θα επιβάλλουν χειρότερη πολιτική 230 ή 240 ή 250 βουλευτές καιθα έχουν απέναντι τους 10 εκατομμύρια Έλληνες.

Δηλαδή, το ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους τα κόμματα δενσημαίνει ούτε ότι η πορεία της χώρας θα έχει την αποδοχή του λαού, ούτε ότι ταμέτρα που θα ληφθούν θα είναι καλοδεχούμενα.
Απλά, σου λέει, αν είμαστε όλοι οι πολιτικοί μαζί, πρώτον θαμοιραζόμαστε τα γιαούρτια και την ευθύνη και δεύτερον τα κόμματα που υποτίθεταιότι εκπροσωπούν την πλειοψηφία των πολιτών αφού θα συμφωνούν και θασυνυπογράφουν δεν θα ξεσηκώνουν τον κόσμο.
Αλλά τον κόσμο δεν θα τον ξεσηκώσουν τα ξοφλημένα κόμματααλλά η πείνα.Και η πείνα, δυστυχώς για αυτούς, δεν θα συμμετέχει σε αυτότο σχήμα.
Πριν λίγους μήνες το κούρεμα ήταν καταστροφικό. Και αίφνηςπολιτικοί και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια κράζουν ότι το κούρεμα ήταν ότικαλύτερο μπορούσε να συμβεί.

Θέλω να δω, αυτά τα ίδια πρόσωπα, όταν είτε επειδή η ΕΕ δενθα υπάρχει πια, είτε επειδή θα υποχρεωθούμε να βγούμε από την ΕΕ ταεπιχειρήματα τους υπέρ του εθνικού νομίσματος και κατά του καταστροφικού Ευρώ.

Μέχρι αυτήν την στιγμή δεν είναι γνωστό αν ο Γιωργάκης θαπαραιτηθεί. Ο ίδιος λέει ότι θα το κάνει αν τα βρει με τον Αντωνάκη και οΑντωνάκης λέει ότι θα τα βρει με τον Γιωργάκη αν αυτός έχει ήδη παραιτηθεί.

Και μετά έπαιξαν τον παπά. Εδώ παπάς, εκεί παπάς που είναιοι παπατζήδες;

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχει κάνει το πολιτικόσύστημα και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν έχουν προετοιμάσει την χώρα γιαμια πιθανή άτακτη χρεοκοπία. Δηλαδή δεν έχουν κάνει τίποτα ώστε να υπάρχειπαραγωγή στην χώρα μας.

Βγήκε ένας Πασόκος, δεν θυμάμαι ποιος, αλλά όποιον και ναβάλετε το ίδιο κάνει, και είπε ότι αν χρεοκοπήσουμε η χώρα μας δεν θα έχει ούτεζάχαρη, ούτε σιτάρι για να φτιάξει ψωμί.

Δεν φτάνει δηλαδή που διέλυσαν την παραγωγή της χώρας έχουνκαι την αυθάδεια να μιλάνε. Και τι έκαναν αυτά τα δύο χρόνια για να θωρακίσουντην χώρα από κάποιο ενδεχόμενο πιθανότατο;

Ο Γιωργάκης πάντως κατάφερε να φέρει όλον τον πλανήτη σε κατάστασηυστερίας. Γιατί το συστηματάκι τους κινδυνεύει.

Αν αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε το όπλο του, του εκβιασμούπου κάνει εντός της χώρας, προς τους εταίρους μας τώρα θα μιλούσαμε για μια άλληΕλλάδα.

Θα μπορούσε όχι μόνο να το
Keywords
Αναζητήσεις
porno kareklato hot foto
Τυχαία Θέματα