ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ???

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Επειδή κούρεμα ή PSI ακούμεκαι κανένας αρμόδιος δεν μας εξηγεί τί ακριβώς θα σημάνει αυτό για τηνκαθημερινοτητα μας, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις και όποιος μπορείέστω και δια της πλαγίας (θα το καταλάβουμε για ευνόητους λόγους) να μας πειπρακτικά πώς θα υλοποιηθεί και τί αντίκτυπο θα έχει στη ζωή μας?.
Μετά το κούρεμα ή PSI:1.
Η ρευστότητα θα είναι ίδια ή χειρότερη?2. Θα μπορούμε να κάνουμε αναλήψεις από τα χρήματαμας ή θα υπάρχει ένα ελάχιστο πιστωτικό όριο για κάθε εβδομάδα?3. Οι εισαγωγές προϊόντων στη ........χώρα μας θαπαρουσιάσουν προβλήματα λόγω της μη ρευστότητας?
4. Θα υπάρξει έλλειψη σε βασικά είδη όπως πετρέλαιο?5. Η ηλεκτροδότηση – εφόσον στηρίζεται σε εισαγόμενηύλη- θα είναι κανονική ή όχι?6. Θα υπάρξει έλλειψη σε βασικά αγαθά όπως είναι τατρόφιμα και τα φάρμακα?.7. Πώς θα είναι η κατάσταση τις πρώτες 7- 8 εβδομάδες?.8. Μέχρι ναομαλοποιηθεί η κατάσταση πόσο θα πάρει? Κανένα 8μηνο – 9μηνο?9. Θα χρειαστεί να έχουμε κάποια τρόφιμα στην άκρηπροκειμένου να περάσει ο πρώτος δύσκολος καιρός?.10. Υπάρχει τοενδχόμενο της μαύρης αγοράς σε προϊόντα, εφόσον υπάρξει έλλειψη?.11. Πώς θαπληρώνει το κράτος τις συντάξεις και τους μισθούς?. Κατά το ήμσυ σε ευρώ και τουπόλοιπο σε κουπόνια?. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα μαςκαθησύχαζαν, γιατί πολλά ακούγονται και είναι σκόπιμο να ξέρουμε, ώστε ναείμαστε προετοιμασμένοι και όχι πανικοβλημένοι και παραδομένοι σε περίεργησυγκυρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα