Τι ποσοστά δίνουν οι Eταιρίες Στοιχημάτων

Ο Lykavitos.gr όπως ήδη γνωρίζουν οι δεκάδες χιλιάδες καθημερινοί μας επισκέπτες δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα (εκτός από τις δημοσκοπήσεις) και στα odds, τα Στοιχήματα των εκλογών.

Κυρίως γιατί οι συνέπειες για μια Εταιρεία Στοιχημάτων...
, εάν δίνουν λανθασμένες αποδόσεις, θα είναι τεράστιες απώλειες σε χρήμα. Σε αντίθεση με κάποια Εταιρεία δημοσκοπήσεων που το μόνο που διακυβεύεται
σε μια λάθος εκτίμηση είναι η φήμη της…

Τι βλέπουν λοιπόν οι εταιρείες Στοιχήματος, για τις εκλογές;

Πρώτον η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι φαβορί, γι αυτό και η απόδοση ενός τέτοιου στοιχήματος είναι στο 1.20.

Η “είδηση” όμως, αλλά και το μεγαλύτερο παιχνίδι θα γίνει στην διαφορά (margin) μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Εκεί όπου αποκαλύπτεται, πως τα νούμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμιά σχέση με την διαφορά – τέρας που διακινούν τα γνωστά παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου, σε περιθωριακά sites και τηλεοπτικά κανάλια β΄ εθνικής.

Αφού το όριο, η διαφορά, στην μια εταιρεία είναι το 3,25% και στην δεύτερη το 3,5%.

Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις, βάση της απόδοσης των στοιχημάτων είναι ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ, η διαφορά να είναι χαμηλότερη του 3,25% και του 3,5%.
Δείτε τις κάρτες: Εταιρεία Νο1 Εταιρεία Νο2Πως μεταφράζονται αυτά τα ποσοστά – αποδόσεις σε πιθανότητες;Στην πρώτη εταιρεία (Εταιρεία Νο1) η πιθανότητα η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να είναι μικρότερη του 3,25% είναι στο 52%.Στην δεύτερη εταιρεία (Εταιρεία Νο2) η πιθανότητα η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να είναι μικρότερη του 3,5% εκτοξεύεται στο 56%!Συμπέρασμα; Εάν σήμερα η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι κάτω του 3,25%, στις επόμενες 20 μέρες ως την κρίσιμη ψηφοφορία, όλα μπορούν να συμβούν!Ο Lykavitos.gr θα παρακολουθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις διακυμάνσεις στις αποδόσεις και θα σας ενημερώνει με νέες αναρτήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα