«Τέλος ο κλόουν Λουτσέσκου, τώρα πίσω ο Άγγελος» - «Βάλτε τον Γκαρσία να τους δείρει»!

Δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν την ήττα από την ΑΕΚ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έβγαλαν τα... εσώψυχά τους στο Facebook της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Οι περισσότεροι "τα χώνουν"... στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ζητώντας την αντικατάστασή του με τον ΠάμπλοΓκαρσία, ωστόσο στο απυρόβλητο δεν έμειναν ούτε οι παίκτες, αλλά ούτε και η διοίκηση των Θεσσαλονικέων.
Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια
των ΠΑΟΚτσήδων στο Facebook της ομάδας:

-Όταν ο προπονητής είναι ανύπαρκτος και δεν μπορεί να βγάλει ψυχή στους παίχτες του δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κάτι άλλο. Φέρτε τον Γκαρσία καλύτερα να παίζουμε με ψυχή. Σίχαμα είμαστε. Παίζουμε ντέρμπι και ξέρουμε ότι θα χάσουμε

-Λογικό δεν βάλουν ψυχή. 11 ξενοί στην ομάδα μόνο για τα λεφτά χωρίς ελληνικό αίμα η ομάδα θα καταστρέψει!

-Αμα ξαναδω Ελ καντουρι βασικο σε κρισιμο ματς. σταματαω για φετος να βλεπω αυτο το εκτρωμα που λεγεται "ομαδα". Καναμε τρεις μεταγραφες τελευταια ωρα και πρεπει ντε και καλα να παρουν φανελα βασικου.

-Πρέπει να ντρέπεστε γι'αυτό το χάλι. Δεν είναι δυνατόν αυτό το ρόστερ να έχει αυτόν τον κλόουν για προπονητή. Δεν είναι δυνατόν να εμφανιζόμαστε ως ομαδούλα της γειτονιάς. Όσο σας στηρίξαμε με τα διαρκείας με κλειστή την Τούμπα για μισή σεζόν, τόσο απέναντι σας θα μας βρείτε αν δεν απολύσετε αυτόν τον καραγκιόζη άμεσα.

-ΠΑΟΚ ανυπαρκτος, διαιτησία για γέλια, τύχη 0 και χανούμια σαν να λέμε γάβροι (με το παραμικρό μπλούμ ). Στο επόμενο εκτός έδρας μας όλα τα λεφτά στον άσο!!! Βρωμιάρηδες έτσι όχι πρωτάθλημα, ούτε πεντάδα μας βλέπω.

-Τελειωσε η παρασταση παρτε προπονητη μεγαλο ελεος και παιχτες μαχητες παντε να πεταξετε μια χρονια ακομη ριξτε προστιμο το εχουνε δει σουαδικη αραβια εδω ερχονται για διακοπες φταινε πολλα καθαριστε την μπουγαδα .πανε εκτος τουμπας σαν γειτονια το βλεπουν ολοι εχεις να παρεις διπλο απο το μαιο ντροπη.

-Διώξτε επιτελους τον λουτσεσκου κ φέρτε επιτελους πισω τον άγγελο η εστω σωστο προπονητή .. Δεν θελουμε πρωτάθλημα , αξιοπρέπεια θελουμε !!! Οτι πιο ντροπιαστικό να ανασταίνεις τους πεθαμένους ! Ξερω εκει στην ΠΑΕ δεν ιδρώνει το αυτί σας .. συνεχίστε ετσι .. μπράβο σε αυτούς που παίρνουν τα εκατομυρια λεφτά που ποτε δεν θα δω στην ζωή μου όσο κ να δουλεύω κ να παίζουν ετσι .. ντροπή σε αυτούς που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ κ να ματωνεις γι αυτήν την φανέλα , σε αυτούς που μες το γηπεδο ειναι ανύπαρκτη ..

-Παρακαλώ όλους τους εμπλεκόμενους με την ομάδα να μην ξαναμιλησουν για πρωτάθλημα και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς, κάθε χρόνο το ίδιο έργο βλέπουμε, ένα Κύπελλο και πολύ μας είναι. Ας βλέπουμε τον Ατρόμητο καλύτερα που είναι και δικά μας παιδιά μέσα. Για μένα τέρμα για φέτος πρωτάθληματα και ιστορίες για αγρίους.

-Δεν έχουμε προπονητή ΔΕΝ έχουμε αρχηγό αποστολής έλεος με τον σβούρα ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ και οι παίχτες δεν είναι στο απυρόβλητο έλεος αντε κανένα ΠΡΟΣΤΙΜΟ άντε κατάντησε αηδία

-Βάλτε τον Γκαρσία στον πάγκο μόνο αν φάνε ξύλο,θα παίξουν μπάλα
Keywords
Τυχαία Θέματα