ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΙΑ



ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Καλή Χρονιά να έχουμε αδέρφια και δύναμη να γουστάρουμε. Πολλά μας έπεσαν τελευταία. Εκλογές, ναυάγια, χιόνια, Θεοφάνια, και αφού καθαρίσθηκαν τα ύδατα, τσουπ αναδύθηκαν εκ των ηγιασμένων υδάτων δύο πάλλευκα περιστέρια της πολιτικής. Η Άντζελα Γκερέκου και ο Βασίλης Οικονόμου. Η πολιτική μούσα του ΓΑΠ, που ήταν και ο πολιτικός
της μέντορας, και ο εξ Αττικής πολιτικά ορμώμενος μούσιας Βασίλης Οικονόμου, που είχε πολιτικό διδάσκαλο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Θα σας θυμίσουμε επίσης ότι και η Μαρία Σπυράκη ήταν πολιτικό παιδί του Τσοχατζόπουλου, και όλοι τους από....κραγμένοι πασόκοι, κατέληξαν στην κατακραγμένη Νέα Δημοκρατία. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο πολιτικός αριβισμός. Από την άλλη φαίνεται ότι μετουσιώνεται σε πράξη το πολιτικό όνειρο του Σαμαρά – δηλαδή, όταν μεγαλώσει να γίνει ΠΑΣΟΚ- στην τελευτή του πολιτικού του βίου. Τα δυο πολιτικά πιτσουνάκια είναι φανερό ότι εξαργύρωσαν την προς Δήμα ψήφο, με περίοπτη θέση στο νουδούτικο ψηφοδέλτιο.
Είναι να λυπάται κανείς τους νεοδημοκράτες που, ως καλοί άνθρωποι, θα πάνε να τους ψηφίσουν, θα τους εκλέξουν, και στην κατάλληλη στιγμή αμφότερα τα πιτσουνάκια, θα πετάξουν προς την πολιτική φωλιά τους, που είναι το νεοσύστατο κόμμα του ΓΑΠ. Και τότε και τα πουλάκια θα έχουν πετάξει, αλλά και η ψήφος τους. Τέτοιοι πολιτικοί δεν έχουν μπέσα, και γυρνάνε πάντα στον τόπο του εγκλήματος, που είναι ο Παπανδρέου και το κόμμα του, αφού με αυτόν έκαναν τα εγκλήματα, και αυτός τους καθοδηγεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα