Τα λεφτά χωρίζουν Ρεάλ - Ράμος

Ασυμφωνία χαρακτήρων... Οικονομικό χάσμα διαπιστώνεται ανάμεσα στις απαιτήσεις του Σέρχιο Ράμος και τις επιδιώξεις της Ρεάλ, με το... γεφύρωμα να μην έχει επιτευχθεί προς το παρόν, αφού ο διοικητικός ηγέτης των "μερένχες", Φλορεντίνο Πέρεθ, εμφανίζεται αρνητικός.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο αρχηγός των "μπλάνκος"....
θεωρεί πως αμείβεται λιγότερο από αυτά που αξίζει και προσδοκά το ηγεμονικό συμβόλαιο που απολαμβάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ ύψους 1,6 εκατ. ευρώ μηνιαίως.

Ο 32χρονος "πυλώνας" της αμυντικής λειτουργίας της "βασίλισσας" εισπράττει 1 εκατ. ευρώ τον μήνα, με συνέπεια
να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο, συγκριτικά με τις απολαβές του συμπαίκτη του.

Η οικονομική... ισονομία που ζητάει ο διεθνής Ισπανός αμυντικός δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση από τον ισχυρό άνδρα των Καστιγιάνων, ο οποίος δεν προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράμος αποτελεί πιστό στρατιώτη των Μαδριλένων επί 13 συναπτά έτη και επιζητά να αναγνωριστεί η προσφορά του στους πρωταθλητές Ευρώπης, "φουσκώνοντας" με εκατομμύρια την τσέπη του.

Ο κίνδυνος της διατάραξης των ισορροπιών στα αποδυτήρια είναι ορατός, αφού ο άλλοτε αμυντικός της Σεβίλλης έχει εξελιχθεί σε "παλιοσειρά" για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Πάντως, ο Μπέιλ έχει ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν, καθώς μετράει τρία γκολ σε ισάριθμούς αγώνες με τα "λευκά" της Ρεάλ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ, δικαιολογώντας τα... καράτια του "χρυσού" συμβολαίου του στον μαδριλένικο σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ - Ράμος,real - ramos