Τα Ελληνικά ΜME συντηρούν το παραμύθι με τις ρατσιστικές επιθέσεις Ελλήνων κατά αλλοδαπών

Την ώρα που η αστυνομία έχει συλλάβει τους κακοποιούς και ανακοινώνει ότι ο ξυλοδαρμός και η ληστεία δεν είχαν ρατσιστικά ή πολιτικά κίνητρα,τα Ελληνικά ΜME συνεχίζουν να αναπαράγουν επίτηδες μια λανθασμένη είδηση.
Ο σκοπός τους δεν είναι μόνο να προκαλέσουν την αποδοκιμασία των Ελλήνων στην ρατσιστική βία,αλλά τα πολλά κλικς...
Κι αυτό επειδή το θέμα ρατσισμός και ο πιθανός συσχετισμός με την Χρυσή Αυγή,πουλάει πολύ. Πουλάει γιατί σαν θέμα δεν αφορά μόνο τους ευαίσθητους με τα θέματα ρατσισμού,αλλά και πάρα πολύ μεγάλη ενεργή μερίδα του διαδικτύου
(σχόλια,ενημέρωση)...που είναι οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
Βέβαια όλα αυτά τα κάνουν με πλήρη ανευθυνότητα,χτυπώντας πισώπλατα την ίδια τους τη χώρα,την στιγμή που οι ευρωπαίοι "φίλοι" μας επειδή εδώ και καιρό έχουν βρει ένα "θύμα" και το έχουν ενοχοποιήσει για την παγκόσμια οικονομική κρίση,με κάτι τέτοια βρίσκουν νέα ευκαιρία και βγάζουν όλο το άχτι τους κατηγορώντας την Ελλάδα ακόμα και ως ιδρυτή της Κλου Κλουξ Κλαν (ευτυχώς δεν έχει γίνει ακόμα),με συνεργούς τα ελληνικά Μμε....που στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτουργούν ως σύγχρονοι Εφιάλτες για ένα γ@μημένο κλικ παραπάνω.

ΥΓ.Μέσα σε ένα εορταστικό διήμερο είχαμε από ληστείες αλλοδαπών σε παιδάκια που έλεγαν κάλαντα,ληστείες σε σπίτια από πολυθενικές οργανώσεις κακοποιών,μέχρι και τον θάνατο ενός ηλικιωμένου που τον βασάνισαν μέχρι να τους αποσπάσουν χρήματα 3 Αλβανοί μέσα στο σπίτι του.
Όλα αυτά τα περιστατικά με την λογική των Μμε,είναι ρατσιστικά και έτσι θα πρέπει να τα χαρακτηρίζουμε όλοι μας,απο δω και στο εξής.

Jack the Ripper.
Keywords
Τυχαία Θέματα