Τα έχει χάσει ο Μαρινάκης! Σε πανικό και ο Ολυμπιακός και τα ΜΜΕ!

Και ξαφνικά ο Μαρινάκης βγάζει ανακοίνωση και κατηγορεί όσους του επιτίθενται και κατασκευάζουν κατηγορίες εναντίον του!

Τα έχουν χάσει εντελώς! Προσέξτε τι έγινε…

Εδώ και μέρες, όλα σχεδόν τα ΜΜΕ κρύβουν τα στοιχεία της δικογραφίας που αφορούν την επίθεση στον Τζήλο!...
Τώρα όμως που ο Μαρινάκης σχολιάζει
όλα αυτά, δημοσιοποιούν την απάντησή του! Οι πολλοί δηλαδή δεν έχουν μάθει γιατί αυτός κατηγορείται και γιατί έχει αναστατωθεί, παρολ’ αυτά όμως, διαβάζουν την απάντησή του! Δεν είναι φοβερό;

Μήπως όμως ο Μαρινάκης βάζει τώρα το αυτογκόλ; Μήπως και όλοι όσοι δεν ήξεραν γιατί κατηγορείται και πάλι αυτός και ο Ολυμπιακός, τώρα θα μάθουν τι αναφέρει η δικογραφία για την επίθεση στον Τζήλο και ποιοι είναι οι φυσικοί αλλά και ηθικοί αυτουργοί και ποια ομάδα συνδέει όλους αυτούς;

Εμείς που δημοσιοποιήσαμε τη δικογραφία, δημοσιοποιούμε και την απάντηση Μαρινάκη: «Οι πρόθυμοι της δημοσιογραφικής υποκουλτούρας, σε αγαστή συνεργασία με τις επιθυμίες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνουν τη χιλιοπαιγμένη παράστασή τους, επιδιώκοντας να κατασκευάσουν διώξεις και ενόχους, εκμεταλλευόμενοι εγκληματικές πράξεις για την εξυπηρέτηση των πολιτικών επιδιώξεών τους. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι κυβερνητικοί παράγοντες «υποθάλπτουν» βολικούς παραγοντίσκους, κακουργηματικώς καταδικασθέντες για απιστία κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, διατηρώντας τους στα αξιώματά τους.

Ευτυχώς, πλέον, τέτοιες εγκληματικές μεθοδεύσεις, όπως η νέα στοχοποίησή μου, οι λόγοι και οι σκοποί που αυτές υπηρετούν, γίνονται εύκολα αντιληπτές από κάθε πολίτη αυτής της χώρας, αφού τα έργα και οι ημέρες μου, αλλά και των σκευωρών, είναι σε δημόσια θέα. Άλλωστε, αυτήν τη φορά, οι γνωστοί τσιπροβαξεβάνηδες και οι ομόσταβλοί τους, παίζοντας τα ρέστα τους, απέφυγαν να κρατήσουν και τα προσχήματα, καθιστώντας συνένοχη τη δημόσια τηλεόραση, την οποία όλοι οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε, για να φέρουν εις πέρας τις εγκληματικές τους επιδιώξεις. Πρόκειται για νοσηρούς εγκεφάλους, που διαβιούν σε ένα σιχαμένο βούρκο, γεμίζοντας με λάσπες όποιον αρνείται να υποταχθεί στις «παραγγελιές» τους.

Απέναντι στη νέα αθλιότητα απαντούν τα ίδια τα πραγματικά γεγονότα. Δυστυχώς για όλους αυτούς, ούτε αυτήν τη φορά προτίθεμαι να υποκύψω στις όποιες επιθυμίες εκδηλώνει μία επικίνδυνη, για την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας, δημοσιογραφικό-πολιτική συμμορία. Ευτυχώς, όμως, που ακόμη στην Ελλάδα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι εκπρόσωποι του παρακράτους. Τέλος, ο Ολυμπιακός κι εγώ προσωπικά, πάντοτε έγκαιρα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, καταδικάζουμε κάθε εγκληματική ενέργεια, ιδίως όσες εκδηλώνονται στον χώρο του αθλητισμού, που υπηρετούμε χρόνια τώρα με προσωπική αυταπάρνηση και θυσίες. Οι ευθύνες θα αποδοθούν δίκαια στους απανταχού εγκληματίες. Είμαστε σίγουροι, να είστε και εσείς».
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Ολυμπιακός, ΜΜΕ,marinakis, olybiakos, mme