Συστήνουν ομάδα εργασίας για το γήπεδο στον Βοτανικό


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η νέα συνάντηση μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη (αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου Αθηναίων από την 1η Σεπτεμβρίου) και του ισχυρού άνδρα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου...

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου μια ώρα σχετικό με την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ στον Παναθηναϊκό ενώ όπως έγινε γνωστό την επόμενη Παρασκευή
(19/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο» δήλωσε ο Δημ. Γιαννακόπουλος. Αναφερόμενος στη συνάντηση της επόμενης Παρασκευής σημείωσε πως θα εξετασθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, τα θέματα των συντελεστών δόμησης και του πρασίνου καθώς και «όλα τα πράγματα για να προχωρήσει το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για «ένα τεράστιο έργο, αστικής αναζωογόνησης» μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας», όπως είπε.

Ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε πως πρόκειται για« ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα. Για τον Παναθηναϊκό, για όλους εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα