Συγκλονισμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: «Ζούσε με την αγωνία στο πώς να βοηθήσει»


«Η απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με συγκλόνισε…. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και μεγάλη μου τιμή που την γνώρισα», σημειώνει σε ανάρτησή του για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο ίδιος τονίζει: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρος του “Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια” το οποίο μετονομάστηκε σε “Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη” και του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”
όπου έχω την τιμή να με έχει ανακηρύξει καλλιτέχνη – Πρεσβευτή. Ήταν φίλη, αγαπημένη συνοδοιπόρος, μελιστάλαχτη και συνάμα δυναμική προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος γλυκός, αποφασισμένη να βοηθά τον συνάνθρωπο με αλτρουισμό. Μια γυναίκα γεμάτη συναισθήματα που σε κάθε μας κουβέντα ζούσε με την αγωνία στο πώς να βοηθήσει… Η ψυχή της ήταν μεγάλη και χωρούσε μέσα της όλο τον κόσμο και τα προβλήματα του… Ζούσε ενεργά στην κοινωνία και καταλάβαινε τον πόνο.. Ήταν απλή, προσεγγίσιμη. Θυμάμαι κάθε φορά που πηγαίναμε στα νοσοκομεία παίδων αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις στήριξης των […]

* This article was originally published here
Keywords
Τυχαία Θέματα